Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: John Erik Riley

  Lego i sanden

  70,-
  80,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788282882767

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  1970-tallet: Andrei, enebarn av to enebarn, Kari fra Norge og Valery fra Sovjet, lever en omflakkende barndom i USA. Ingen av dem vet det ennå, men det skal ikke vare. Siste stopp, før familien forlater USA, vil vise seg å bli Mecca Beach ved Salton Sea, California. Salton Sea er en sterkt forurenset innsjø. Den har fungert som Sørøst-Californias septiktank, er full av vann fra jordbruk og har et saltinnhold langt over det normale. Men stedet tiltrekker seg også alskens frihetssøkende mennesker: hippier, rednecks, de utbrente og de overivrige, søkende og fortapte sjeler, som er i ferd med å skape sin egen proto-burning-man-, post-rainbow-gathering-kultur i det karrige landskapet, sammen med likesinnede dropouts, crackpots og freaks ... Midt i alt dette er lille Andrei. Fiksert i sin egen lek. En lek som gjerne begynner med Lego og ender med sand. Eller gjørme. Eller består av pinner og andre døde eller uttørkede gjenstander. Eller alt sammen samtidig. I leken er Andrei både der, og ikke der, borte fra campingplassen og den stinkende sjøkanten. I leken forsvinner han et annet sted, men kan alltid returnere. For dette er et sted han og foreldrene elsker, tross alt. Men oppholdet ved Salton Sea skal altså bli det siste, i USA, for Andrei og foreldrene. Hva skjedde?
  Detaljer
  SERIE
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Flamme
  Språk Bokmål
  ISBN 9788282882767
  Kategorier Moderne litteratur
  Sted California
  Tidsperiode 1970 til 1979
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  1970-tallet: Andrei, enebarn av to enebarn, Kari fra Norge og Valery fra Sovjet, lever en omflakkende barndom i USA. Ingen av dem vet det ennå, men det skal ikke vare. Siste stopp, før familien forlater USA, vil vise seg å bli Mecca Beach ved Salton Sea, California. Salton Sea er en sterkt forurenset innsjø. Den har fungert som Sørøst-Californias septiktank, er full av vann fra jordbruk og har et saltinnhold langt over det normale. Men stedet tiltrekker seg også alskens frihetssøkende mennesker: hippier, rednecks, de utbrente og de overivrige, søkende og fortapte sjeler, som er i ferd med å skape sin egen proto-burning-man-, post-rainbow-gathering-kultur i det karrige landskapet, sammen med likesinnede dropouts, crackpots og freaks ... Midt i alt dette er lille Andrei. Fiksert i sin egen lek. En lek som gjerne begynner med Lego og ender med sand. Eller gjørme. Eller består av pinner og andre døde eller uttørkede gjenstander. Eller alt sammen samtidig. I leken er Andrei både der, og ikke der, borte fra campingplassen og den stinkende sjøkanten. I leken forsvinner han et annet sted, men kan alltid returnere. For dette er et sted han og foreldrene elsker, tross alt. Men oppholdet ved Salton Sea skal altså bli det siste, i USA, for Andrei og foreldrene. Hva skjedde?
  Detaljer
  SERIE
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Flamme
  Språk Bokmål
  ISBN 9788282882767
  Kategorier Moderne litteratur
  Sted California
  Tidsperiode 1970 til 1979