(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Alfred Hauge

  Legenden om Svein og Maria

  349,-
  Lagerstatus: POD - Print on demand
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788205487062

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Forteljinga i Legenden om Svein og Maria har Utstein kloster som bakgrunn. Handlinga går føre seg på Luthers tid, og etter klassiske mønster er ho delt opp i avsnitt - eitt for kvar av dei 20 kveldane boka omfattar - med samtaler mellom den tilreisande munken Morten og klosterbrørne som ramme omkring forteljinga kvar kveld. Takk vere desse rammene og kanskje særleg det avsluttande kapittelet der dei sju Utstein-munkane på kvart sitt vis prøver å fullføre den forteljinga som dei alle synest har fått ei lite fullgod avslutning, hevar legenda seg frå å vere rein forteljing til å bli den tidsaktuelle bodskapen som forfattaren har ønska å formidle. Legenden om Svein og Maria er andre bind i Utstein kloster-syklusen.
  Detaljer
  SERIE Utstein kloster-syklusen
  Utgivelsesår 2015
  Forlag Gyldendal
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788205487062
  Kategorier Moderne litteratur
  Sted Rogaland
  Tidsperiode 20. århundre, 1900 til 1999
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Forteljinga i Legenden om Svein og Maria har Utstein kloster som bakgrunn. Handlinga går føre seg på Luthers tid, og etter klassiske mønster er ho delt opp i avsnitt - eitt for kvar av dei 20 kveldane boka omfattar - med samtaler mellom den tilreisande munken Morten og klosterbrørne som ramme omkring forteljinga kvar kveld. Takk vere desse rammene og kanskje særleg det avsluttande kapittelet der dei sju Utstein-munkane på kvart sitt vis prøver å fullføre den forteljinga som dei alle synest har fått ei lite fullgod avslutning, hevar legenda seg frå å vere rein forteljing til å bli den tidsaktuelle bodskapen som forfattaren har ønska å formidle. Legenden om Svein og Maria er andre bind i Utstein kloster-syklusen.
  Detaljer
  SERIE Utstein kloster-syklusen
  Utgivelsesår 2015
  Forlag Gyldendal
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788205487062
  Kategorier Moderne litteratur
  Sted Rogaland
  Tidsperiode 20. århundre, 1900 til 1999