Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Leer-Salvesen, Paul

  Sorter etter

  Den Andre

  589,-
  Boka er beregnet for lærere og lærerstudenter, og tar opp etikkens historie, prinsipiell etikk, etikk innen religioner og livssyn, menneskerettigheter, moralsk og etisk utvikling, verdiformidling, moral- og etikkdidaktikk, yrkesetikk for lærere, filosofihistorie, filosofiske problemstillinger og filosofididaktikk. Har ordforklaringer og litteraturliste.

  Det kristne Norge

  569,-
  Boken inneholder: Innføringskapitler om konfesjonskunnskap og økumenikk, kapitler om lutherdommen og det evangelisk-lutherske mangfoldet i Norge, kapitler om tolv andre kristne trostradisjoner og et kapittel om trostradisjoner med røtter i kristendommen. Hvert kapittel er skrevet slik at det kan leses som en selvstendig enhet. Boken er skrevet for studenter ved ulike høgskole- og universitetsstudier, og for alle som er interessert i det kristne mangfoldet i Norge. Den kan også fungere som en oppslagsbok. Den er spesielt beregnet på lærere og lærerstudenter. Har litteraturliste.

  Forsoning etter krenkelser

  399,-
  Forfatteren stiller her spørsmålet om hvordan det er mulig å nå frem til forsoning etter vold og krenkelser. Både sønner som har vokst opp med voldelige fedre, og terapeuter, meklere og filosofer gir sine svar på dette spørsmålet. I tillegg bruker forfatteren stoff fra etikk, kriminologi, filosofi og teologi. Han leter etter ikke-voldelige løsninger, både i strafferetten og teologien. Med litteraturliste og stikkord.

  Første dag for Amina

  227,- 259,-

  Kristendommen II

  529,-
  Boka gir innføring i sentrale emner innen kristendommens historie, kristen troslære og etikk og konfesjonskunnskap. Boka er tredelt. Historiedelen tar opp temaer fra både norsk og europeisk kristendomshistorie. Troslære- og etikkdelen er forankret i luthersk kristendomsforståelse, men har også utblikk til andre måter å tolke kristen tro på. Konfesjonskunnskapsdelen legger særlig vekt på de tallmessig store trostradisjonene i Norge og på økumenikk. Boka er spesielt tilrettelagt for allmennlærerutdanningens studieenhet KRL1, men passer for alle som er interesserte i å få kunnskap om kristen tro og tradisjon. Har litteraturliste.

  Nesten som deg selv

  399,-

  Voldens ansikter

  469,-

  Leer-Salvesen, Paul