Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Larsen, Bjørnar

  Sorter etter

  Automatiseringsteknikk 1

  569,-

  Automatiseringsteknikk 1

  599,-

  Automatiseringsteknikk 1

  599,-

  Automatiseringsteknikk 2

  599,-

  Automatiseringsteknikk 2

  599,-

  Automatiseringsteknikk 2

  619,-

  Industriell måleteknikk for automatikerfaget

  205,-
  Inneholder teorioppgaver, gruppeoppgaver og ni laboratorieforsøk. Illustr. Vedlegg: datablad.

  Instrumentering og måleteknikk

  827,-
  Boken er skrevet spesielt for teknisk fagskole. Den er beregnet for elektrostudiet, med fordypningsområde i instrumentering og måleteknikk. Stoffet er praktisk fremstilt og med illustrasjoner. Har litteratur- og kildehenvisninger, nyttige Internettadresser og stikkordregister.

  Måle- og reguleringsteknikk for prosessfaget

  398,-
  Om moderne regulatorer, prosessdatasystemer, alarm- og forriglingssystem, feltbussystemer og overordnede datasystemer. Boken kan også brukes i teknisk fagskole og er tilrettelagt for selvstudium og bedriftsintern opplæring. Det kreves ikke spesielle matematikkunnskaper, all teori er praktisk forklart. Med oppgaver, oversikt over flytskjemasymboler og stikkordregister.

  Mekatronikkstyringer

  498,-
  Dette er ei lærebok i måle- og reguleringsteknikk, skrevet for teknisk fagskole. Den er også tilrettelagt for autmatikkmekanikerfaget i videregående skole. Har stikkordregister.

  Oppgaver til reguleringsteknikk og industriell måleteknikk for automatikerfaget

  198,-
  Oppgavesamling til lærebøkene Reguleringsteknikk for automatikerfaget og Industriell måleteknikk for automatikerfaget.

  Prosesskontroll 2

  448,-
  Boken er beregnet for faget prosesskontroll i fordypningsområde prosess på linje for kjemi og prosess. Boken er tilrettelagt for selvstudium og bedriftsintern opplæring. Med kontrollspørsmål, web-adresser og stikkordregister.

  Reguleringsteknikk for automatikerfaget

  459,-
  Boka er utformet spesielt for videregående skole, studieretning for automatikere, men den dekker også behovet for litteratur innen etterutdanning av fagpersonell i faget reguleringsteknikk. Det forutsettes at leseren har grunnleggende kunnskaper i prosessinstrumentering. I tillegg til boka fins det en nettbasert del med kommentarer og tillegg til boka.

  Reguleringsteknikk for automatisering

  519,-
  Sammen med boka Industriell måletekikk, dekker denne boka de aller fleste av kompetansemålene for Automatisering Vg2. Den tar for seg måle- og reguleringstekniske systemer, rutiner for kontroll og vedlikehold av systemer og utstyr, kalibrering, måleteknikk, kommunikasjon og bruk av digitale verktøy.

  Larsen, Bjørnar