Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Lansens, Lori

  Sorter etter

  Aldri alene

  139,-
  Rose er 29 år og har aldri tilbrakt et minutt borte fra sin tvillingsøster Ruby. Hun har aldri gått en tur alene eller hatt en privat samtale. Hun forteller om hvordan søskenkjærligheten kan overvinne alt, og om hvordan drømmer kan gi kraft så det umulige blir mulig. Rose og Ruby er siamesiske tvillinger, men romanen handler ikke om å være annerledes. Dette er en fortelling om samhold, vilje og jakten på kjærlighet.

  Livet tilbake

  149,-
  Det er bryllupsdagen hennes, og den 43 år gamle, sterkt overvektige Mary Gooch sitter og venter på at ektemannen Jim skal komme hjem for å feire. Mens hun venter, tenker hun tilbake på ekteskapet deres, på hemmelighetene, tausheten, og det faktum at for hvert tap hun har lidd, har hun lagt på seg. Da det går opp for henne at ektemannen ikke kommer til å komme hjem, bestemmer hun seg for å finne ham. Dette fører henne ut på ei reise tvers over det nordamerikanske kontinentet og mot den personen hun egentlig er, men har skjult så lenge.

  Reisen hjem

  149,-
  Da moren reiser bort for sommeren blir 5 år gamle Sharla plassert hos naboen, 70 år gamle Addy Shadd. De to blir fort gode venner og Addy minnes sin egen barndom. Som gravid 15-åring ble hun anklaget for å ha forårsaket brorens død, og jaget ut av hjembyen. Hele livet har en stemme inni henne hvisket at hun skal reise hjem igjen.

  Lansens, Lori