Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Lamer, Kari

  Sorter etter

  Dette vet vi om barnehagen

  1399,-

  Du og jeg og Truls og Trine

  679,-
  Denne boka er en av tre bøker som utgjør det pedagogiske opplegget "Du og jeg og vi to" som er utviklet som et rammeprogram med sikte på å fremme sosial kompetanseutvikling i barnehagen. Inneholder 25 fortellinger om Truls og Trine og de andre barna i deres barnehage. Her skisseres situasjoner som barna kjenner seg igjen i, og fortellingene tar opp ulike sosiale utfordringer som er knyttet til de sentrale temaene i programmet.

  Du og jeg og vi to!

  529,-
  Boka klargjør rammene for personalets praktisk-pedagogiske arbeid for å fremme barnas sosiale kompetanse. Den gir personalgruppa et felles teoretisk grunnlag for arbeidet, viser hvordan personalet kan fremme sosial kompetanse hos barna gjennom planlagte læringssituasjoner og gir ei rekke forslag til tiltak og metoder for å fremme sosial kompetanse hos barn i ustrukturerte situasjoner. Har litteraturliste.

  Du og jeg og vi to!

  529,-
  Boka gir en innføring i det teoretiske grunnlaget for arbeid med utvikling av sosial kompetanse i pedagogiske institusjoner. Forfatteren legger vekt på at en må være opptatt av det totale oppvekstmiljøet ved institusjonen. Med sammenfatning av hvert kapittel. Har litteraturliste.

  Sosial kompetanse

  199,-

  Lamer, Kari