Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Lagerlöf, Selma

  Sorter etter

  Den hellige natten

  49,-

  Et barns memoarer

  306,- 349,-
  Dette er tredje og siste bok i forfatterens endringstrilogi med utgangspunkt i barndomshjemmet Mårbacka i Värmland. Boka utspiller seg i noen måneder da Selma Lagerlöf i tenårene bodde hos sin onkel og tante i Stockholm.

  Gösta Berlings saga

  179,-

  Gösta Berlings saga

  149,-
  Gösta Berling bor sammen med andre "kavalerer" på gården Ekeby i Värmland. Den eies og drives av Majorinnen. I boken berømmes skjønnhet og livsglede. Lystige påfunn og romantiske episoder avløser hverandre, men under overflaten fremtrer en moralsk og sosial tendens i den høye vurderingen av arbeidet, omsorg for Jorden og uselvisk kjærlighet. Grunnproblemet er hvordan mennesket skal kunne være "både glade og gode". Lagerlöf ønsket å fortelle om sin værmlandske hjembygd på 1800-tallet med utgangspunkt i gamle sagn hun selv hadde hørt i sin barndom. Boken kom første gang i 1891.

  Jerusalem

  349,-
  Romanen er fortellingen Gjertrud og hennes sambygdinger som drar til Jerusalem etter at en vekkelse har gått over Dalarne. Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.

  Jerusalem

  98,-
  Romanen er fortellingen Gjertrud og hennes sambygdinger som drar til Jerusalem etter at en vekkelse har gått over Dalarne i Sverige.

  Keiseren av Portugalia

  179,-

  Keiseren av Portugalia

  169,-
  Den fattige husmannen Jan i Skrolycka føler en altoppslukende kjærlighet til sin datter. Da hun flytter til Stockholm og bryter kontakten med foreldrene rammes faren av galskap. Han lever en livsløgn der han tror datteren er blitt keiserinne, og han utnevner seg selv til keiser av Portugalia.

  Kristuslegender

  296,- 338,-

  Mårbacka

  306,- 349,-
  Dette er første bind i forfatterens erindringstriologi. Barndomshjemmet Mårbacka i Värmland er utgangspunktet for disse fortellingene fra Selma Lagerlöfs egen oppvekst, og fra hennes fars og farfars tid.

  Lagerlöf, Selma