Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  La stå!

  629,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Dette er en innføringsbok i pedagogikk for lærer utdanningen, og er skrevet med studenten som utgangspunkt. Boken fokuserer på sentrale og viktige tema om skolen og elevene for lærerstudenten, med særlig vekt på læring og den praktiske utførelsen av lærergjerningen. Blant emnene som blir belyst er læringstradisjoner, læringsstrategier, IKT og læring, vurdering for læring, tilpasset opplæring, sosialisering, den flerkulturelle skolen, kommunikasjon og samspill, elever som strever med skolearbeidet, og den nyutdannede lærer. Har litteraturliste.
  ISBN/EAN: 9788205391802

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Dette er en innføringsbok i pedagogikk for lærerutdanningen. La stå! er skrevet med studenten som utgangspunkt. Boka fokuserer på sentrale og viktige tema om skolen og elevene for lærerstudenten, med særlig vekt på læring og den praktiske utførelsen av lærergjerningen. Forfatterne ønsker å gi lærerstudentene innsikt i pedagogikkfaget og redskapene som skal til for å gjøre dem til dyktige og profesjonelle lærere. Boka er satt sammen av mange ulike emner som er viktig å få et forhold til tidlig i lærerstudiet.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Gyldendal akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205391802
  Kategorier Pedagogikk
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Dette er en innføringsbok i pedagogikk for lærerutdanningen. La stå! er skrevet med studenten som utgangspunkt. Boka fokuserer på sentrale og viktige tema om skolen og elevene for lærerstudenten, med særlig vekt på læring og den praktiske utførelsen av lærergjerningen. Forfatterne ønsker å gi lærerstudentene innsikt i pedagogikkfaget og redskapene som skal til for å gjøre dem til dyktige og profesjonelle lærere. Boka er satt sammen av mange ulike emner som er viktig å få et forhold til tidlig i lærerstudiet.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Gyldendal akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205391802
  Kategorier Pedagogikk