Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Kjetil Henriksen

  Lønnsom oppussing

  350,-
  399,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788293460046

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Ikke la følelsene stå i veien for høyere takstpris! Ønsker du å skape din drømmebolig og er på jakt etter veiledning for hva som er best å gjøre? Selv om du ikke har fagbrev, erfaring med oppussing, eller en tømrer i familien, er det mulig å forstå og bruke de lønnsomme metodene som håndverkere bruker. Les boken for å se: Unngå oppussingsfellen ved å bo på en byggeplass hele livet (s. 6) Forskjellen på "Hvordan gjøre det" og "Hva skal du gjøre" (s. 12) De 2 typene oppussing, og 3 prioriteringer for et godt hjem (s. 15) Hvilket materiale som er best å bruke for oppussing (s. 37) "Er kjøkkenet viktigere enn badet?" og andre spørsmål besvart (s. 49) Hvorfor TV-oppussing er god underholdning, men dårlig opplæring (s. 51) Forstå hvordan fagfolk kommuniserer for å forenkle fremdriften (s. 58) Enkel metode for å få kontroll på kostnadene i prosjektet ditt (s. 59) Isolasjon av vegger, gulv, tak, ventilasjon og mer (s. 64) Hvordan spare penger på oppussing av kjøkkenet (s. 78) "Pass deg for dette" når fagfolk kommer på gratis befaring (s. 83) 3 metoder for å oppgradere gulv og vegger (s. 93) Malerens tips for oppgradering av listverk (s. 112) Tips for oppgradering av trapp, dører, og ildsted (s. 117) 2 viktige spørsmål før du bytter kledningfasade på boligen (s. 121) Gjennomgang av planlegging og metoder for utvendig oppussing (s. 123) Tips til bygging og oppgrading av hagestue, bod, og oppkjørsel (s. 132) 5 punkter du må undersøke grundig før du ansetter en megler (s. 145) Hvorfor du må velge riktig takstmann for boligsalgsrapporten (s. 148) Supertips som kan gi boligen din større areal uten oppussing (s. 151) Hvordan velge riktig håndverker (s. 159) For å få til en lønnsom oppussing trenger du ikke flaks som en spekulant, årevis med utdannelse som en fagmann, eller være nevenyttig som en handyman. Det eneste du trenger er å vite hva du skal gjøre. "Lønnsom Oppussing - Bygmesterens metode" har forhåndssolgt over 1.000 kopier fra Facebook.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2017
  Forlag Idéklekkeriet
  Språk Bokmål
  ISBN 9788293460046
  Kategorier Oppussing og påbygg
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Ikke la følelsene stå i veien for høyere takstpris! Ønsker du å skape din drømmebolig og er på jakt etter veiledning for hva som er best å gjøre? Selv om du ikke har fagbrev, erfaring med oppussing, eller en tømrer i familien, er det mulig å forstå og bruke de lønnsomme metodene som håndverkere bruker. Les boken for å se: Unngå oppussingsfellen ved å bo på en byggeplass hele livet (s. 6) Forskjellen på "Hvordan gjøre det" og "Hva skal du gjøre" (s. 12) De 2 typene oppussing, og 3 prioriteringer for et godt hjem (s. 15) Hvilket materiale som er best å bruke for oppussing (s. 37) "Er kjøkkenet viktigere enn badet?" og andre spørsmål besvart (s. 49) Hvorfor TV-oppussing er god underholdning, men dårlig opplæring (s. 51) Forstå hvordan fagfolk kommuniserer for å forenkle fremdriften (s. 58) Enkel metode for å få kontroll på kostnadene i prosjektet ditt (s. 59) Isolasjon av vegger, gulv, tak, ventilasjon og mer (s. 64) Hvordan spare penger på oppussing av kjøkkenet (s. 78) "Pass deg for dette" når fagfolk kommer på gratis befaring (s. 83) 3 metoder for å oppgradere gulv og vegger (s. 93) Malerens tips for oppgradering av listverk (s. 112) Tips for oppgradering av trapp, dører, og ildsted (s. 117) 2 viktige spørsmål før du bytter kledningfasade på boligen (s. 121) Gjennomgang av planlegging og metoder for utvendig oppussing (s. 123) Tips til bygging og oppgrading av hagestue, bod, og oppkjørsel (s. 132) 5 punkter du må undersøke grundig før du ansetter en megler (s. 145) Hvorfor du må velge riktig takstmann for boligsalgsrapporten (s. 148) Supertips som kan gi boligen din større areal uten oppussing (s. 151) Hvordan velge riktig håndverker (s. 159) For å få til en lønnsom oppussing trenger du ikke flaks som en spekulant, årevis med utdannelse som en fagmann, eller være nevenyttig som en handyman. Det eneste du trenger er å vite hva du skal gjøre. "Lønnsom Oppussing - Bygmesterens metode" har forhåndssolgt over 1.000 kopier fra Facebook.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2017
  Forlag Idéklekkeriet
  Språk Bokmål
  ISBN 9788293460046
  Kategorier Oppussing og påbygg