Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Løkker masker

  306,-
  349,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  Boka inneholder hekleoppskrifter som spenner over forskjellige produkter, teknikker og materialer. Den har oppskrifter på alt fra hekletepper, duker, brikker, jakker, sjal, skjerf og pynteblomster.
  ISBN/EAN: 9788202340148

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Hekling er en håndarbeidsteknikk med lange tradisjoner. Den kom hit til Norge rundt 1820, og siden det er en enkel teknikk, spredde den seg fort til alle lag av samfunnet. I starten ble den mye brukt til å etterligne kniplingsblonder. Hekling består av et sett med relativt enkle grunnmasker, som kan varieres og settes sammen på utallige måter. Tykkelsen på garnet og størrelsen på heklenålen bestemmer i stor grad hvilken stil det blir på produktet. I denne boken har vi samlet over 100 oppskrifter med svært varierende bruksområde, stil og vanskelighetsgrad og satt dem sammen til en unik heklebok som vi håper vil glede alle hekleglade nordmenn.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Cappelen Damm faktum
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202340148
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Hekling er en håndarbeidsteknikk med lange tradisjoner. Den kom hit til Norge rundt 1820, og siden det er en enkel teknikk, spredde den seg fort til alle lag av samfunnet. I starten ble den mye brukt til å etterligne kniplingsblonder. Hekling består av et sett med relativt enkle grunnmasker, som kan varieres og settes sammen på utallige måter. Tykkelsen på garnet og størrelsen på heklenålen bestemmer i stor grad hvilken stil det blir på produktet. I denne boken har vi samlet over 100 oppskrifter med svært varierende bruksområde, stil og vanskelighetsgrad og satt dem sammen til en unik heklebok som vi håper vil glede alle hekleglade nordmenn.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Cappelen Damm faktum
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202340148