Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Lærebøker for høyere utdanning

  Sorter etter

  Engelsk ordbok

  419,-
  Denne ordboken har en egen del med grammatikk og nyttige opplysninger, amerikansk og britisk engelsk, eksempler, faste uttrykk og synonymer, opplysninger om forskjellige stilnivåer, uttale av alle engelske ord, faktasider med blant annet brevoppsett, bøyning av sterke verb og forkortelser, norske oppslagsord med opplysninger om kjønn og alternative rettskrivingsvarianter, og etiketter som angir fagområde. Boken er tillatt ved eksamen. CD-en inneholder ordboken i digitalversjon for direkte oppslag på internett og i tekstbehandler.

  Engelsk ordbok

  209,-
  Boka inneholder ca. 102 000 oppslagsord. Den inneholder både amerikanske og britiske ord og stavemåter, dagligtale, slang og formelt språk, faktasider med bl.a. brevoppsett, bøyning av sterke verb, måleenheter og forkortelser. Boka er tillatt ved eksamen.

  Fransk ordbok

  419,-
  Boka inneholder ca. 32 000 oppslagsord. Med eksempler på fransk og norsk, lydskrift på begge språk, egen grammatikkdel og CD-ROM for elektroniske oppslag. Boka er tillatt ved eksamen.

  Italiensk ordbok

  419,-
  Ordboken gir både oversettelse av oppslagsordene og forklaring ved hjelp av eksempler på både italiensk og norsk. Ordboken er tillatt ved eksamen, og egner seg for elever i ungdomsskolen og i videregående skole, og for alle som bruker italiensk i jobb eller privat. CD-ROM'en inneholder en digital versjon av ordboken. Minimum systemkrav: Windows XP, Vista, Windows 7 (32 bit), Intel Pentium III, 256 MB RAM (512 MB anbefalt), 150 MB fri diskplass.

  Lærebøker for høyere utdanning