Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Kvalnes, Øyvind

  Sorter etter

  Bedriften

  599,-

  Bokbussen blå

  1959,-
  Innhold: Bare mat, Cowboybursdag, De gule støvlene, Hans og Grete, Jaro er alene, Jaro får en fiende, Kalle rydder, Litt flaut, Melkeveien, Mina Ballerina, Racerbiler, Rett eller galt i butikken, Rett eller galt på skolen, Snusen, Turdag, Detektiv Dora og dagboka, Detektiv Dora og hoppetauet, Duene på trikken, Elefanter, Faraoer, Kalle i butikken, Max klemmer til, Max og Ahmed, Napoleon, Eiril i Nepal, Oliver snakker sant, Skilpadden rømmer, Skummelt om natta, Steinalderen, Vennetrøbbel

  Bokbussen blå

  1959,-
  Innhold: Berre mat, Cowboyursdag, Dei gule støvlane, Hans og Grete, Jaro er aleine, Jaro får en fiende, Kalle ryddar, Litt flaut, Mjølkevegen, Mina Ballerina, Racerbilar, Rett eller gale i butikken, Rett eller gale på skulen, Snusen, Turdag, Detektiv Dora og dagboka, Detektiv Dora og hoppetauet, Duene på trikken, Elefantar, Faraoar, Kalle i butikken, Max klemmer til, Max og Ahmed, Napoleon, Eiril i Nepal, Oliver snakker sant, Skjelpadda rømmer, Skummelt om natta, Steinalderen, Venetrøbbel

  Bokbussen fakta

  1999,-

  Bokbussen fakta

  1999,-

  Bokbussen grøn

  1999,-

  Bokbussen grønn

  1999,-

  Det feilbarlige menneske

  399,-
  Forfatteren tar for seg hvordan man skal håndtere det når noen gjør en feil på arbeidsplassen. Han ser blant annet på hvem som har ansvaret når noe går galt, hvordan byrden deles mellom individ og fellesskap, hva som kan gjøres for å forhindre at feil fører til negative konsekvenser og hvilken kultur man har for det som skjer i etterkant av en feil. Har litteraturliste og stikkordsregister.

  Etikk for lærere

  399,-

  Etikk og samfunnsansvar

  329,-
  Boken tar sikte på å gjøre leseren i stand til å forstå og analysere etiske utfordringer som kan oppstå i en organisasjon. Den inneholder også en rekke dilemmaer som leseren kan øve på å ta stilling til. Boken henvender seg først og fremst til studenter innen økonomisk administrative fag. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Habilitet

  259,-

  Hjelp

  332,- 379,-

  Hjelp

  169,-

  Målvaktfilosofi

  261,- 298,-
  Boken har til hensikt å gi målvakten, fotballens filosofer, sin fortjente plass i tanketradisjonen. Den bygger på forfatterens studier av målvakter i aksjon og forsøker å skimte den dypere filosofiske meningen med det de foretar seg ute på banen.

  Max og Ahmed

  345,-

  Max og Ahmed

  345,-

  Mot og mening

  349,-
  Boken avdekker smiskingens egenart og gir råd om hvordan fenomenet kan håndteres. Smisking kan enten være passiv eller aktiv, begge blir diskutert i boken. Har stikkordsregister.

  Oliver snakkar sant

  345,-

  Oliver snakker sant

  345,-

  Se gorillaen!

  399,-

  Sosiale medier i all offentlighet

  380,-
  Boka diskuterer etiske og juridiske problemstillinger ved offentlige virksomheters deltakelse i sosiale medier, samt gir eksempler på hvilken nytteverdi den kan ha. Boka henvender seg til kommunikasjonsmedarbeidere og personer med lederansvar i offentlige virksomheter.

  Ytringsklima

  299,-

  Kvalnes, Øyvind