Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Kvalbein, Hans

  Sorter etter

  Fortolkning til Matteusevangeliet

  332,- 379,-
  Matteusevangeliet er det første av Bibelens fire evangelier. Denne kommentaren bygger på mange års undervisning for grunnfagstudentene ved Det teologiske Menighetsfakultetet. Den utkom første gang i to bind i kommentarserien Bibelverket, og denne nye ettbindsutgaven er et opptrykk av den opprinnelige utgaven. Med litteraturliste, sak- og navneregister og forklaringer på noen greske og hebraiske ord.

  Hovedtanker i Johannesevangeliet

  192,- 219,-

  Jesus

  379,-
  Bokens forfatter tar for seg de tre første evangeliene, og forsøker å gi en samlet fremstilling av Jesu budskap og budskapet om Jesus. Han ser nærmere på hvordan moderne bibelvitenskap arbeider med evangeliene og prøver å svare på det spørsmålet Jesus stilte sine disipler ved Caesarea Filippi: Men dere, hvem mener dere at jeg er? Boken er skrevet med tanke på teologistudenter og masterstudenter i kristendomskunnskap, men kan også leses av andre med interesse for bibelvitenskap. Har liste over forkortelser, register over bibelsteder, person- og sakregister og litteraturliste.

  Troens ABC

  262,- 299,-
  Boka har kirkens satsing på trosopplæring for barn og unge som utgangspunkt. Den gir grunnleggende kunnskap om kristen tro, og er tenkt som en ressursbok for alle som er opptatt av trosopplæring i Den norske kirke. Har litteraturliste.

  Kvalbein, Hans