Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Sverker Sörlin

  Kroppens geni

  306,-
  349,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  I denne boken forsøker forfatteren å finne svar på hvorfor Norge og spesielt Trøndelag frembringer de beste langrennløperne. Han har vært med på landslagsamlinger, snakket med Marit Bjørgen og Petter Northug, samt trenerne, forskerne og løperne som omgir dem. Samtidig som han jakter på innsikt i den norske langrennfilosofien, prøver han selv å oppnå høy hastighet på ski.
  ISBN/EAN: 9788253034072

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Marit Bjørgen og Petter Northug er verdens beste langrennsløpere. Begge kommer fra trønderske småbygder. To ekstreme personligheter, med helt ulike veier til toppen. Hva består talentet deres i, og hva slags kultur er det som har dyrket dem fram? For Sverker Sörlin blir de to idrettsheltene ideelle innganger til å forstå langrennssporten - vinnerkulturen den rommer, og lidenskapen den omkranses av. Og de lar ham komme nærmere en forståelse av hva som skiller Norge fra Sverige - og hva som forener oss. Sverker Sörlin er en av Sveriges fremste idéhistorikere og kulturanalytikere, og har en fortid som langrennsløper på høyt nasjonalt nivå.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Pax
  Språk Bokmål
  ISBN 9788253034072
  Kategorier Skisport
  Sted Norge
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Marit Bjørgen og Petter Northug er verdens beste langrennsløpere. Begge kommer fra trønderske småbygder. To ekstreme personligheter, med helt ulike veier til toppen. Hva består talentet deres i, og hva slags kultur er det som har dyrket dem fram? For Sverker Sörlin blir de to idrettsheltene ideelle innganger til å forstå langrennssporten - vinnerkulturen den rommer, og lidenskapen den omkranses av. Og de lar ham komme nærmere en forståelse av hva som skiller Norge fra Sverige - og hva som forener oss. Sverker Sörlin er en av Sveriges fremste idéhistorikere og kulturanalytikere, og har en fortid som langrennsløper på høyt nasjonalt nivå.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Pax
  Språk Bokmål
  ISBN 9788253034072
  Kategorier Skisport
  Sted Norge