Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Kritisk refleksjon i sosialt arbeid

  369,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Boka gjev ei teoretisk innføring i kritisk refleksjon, og viser korleis forskarar og praktikarar saman har utvikla kunnskap gjennom kritisk refleksjon over sitt eige arbeid. Målgrupper er studentar ved sosialarbeidarutdanningane og andre velferdsutdanningar, tilsette og medforskarar i praksisfeltet, og brukarar og brukarorganisasjonar. Har litteraturliste og register.
  ISBN/EAN: 9788215018881

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  "Kritisk refleksjon i sosialt arbeid" gjev ei teoretisk innføring i kritisk refleksjon. Ideen er å læra av praksis og la den nye kunnskapen føra til endring. Dette kan bidra til å knyta teoretisk og etisk innsikt saman med kjensler og praktisk erfaring. Boka kan inspirera til åintegrera kritisk refleksjon i daglig praksis, både hos den enkelte praktikaren, i kollegafellesskapet og på organisasjonsplan.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Universitetsforl.
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788215018881
  Kategorier Sosiale tjenester og sosial velferd
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  "Kritisk refleksjon i sosialt arbeid" gjev ei teoretisk innføring i kritisk refleksjon. Ideen er å læra av praksis og la den nye kunnskapen føra til endring. Dette kan bidra til å knyta teoretisk og etisk innsikt saman med kjensler og praktisk erfaring. Boka kan inspirera til åintegrera kritisk refleksjon i daglig praksis, både hos den enkelte praktikaren, i kollegafellesskapet og på organisasjonsplan.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Universitetsforl.
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788215018881
  Kategorier Sosiale tjenester og sosial velferd