Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Krigslitteratur

  Sorter etter
  Skjerm per side

  Krigen som aldri tar slutt

  306,- 349,-

  Kompani Linge

  199,-
  I 1940 rekrutterte britene nordmenn til spesialoppdrag i det okkuperte Norge, og denne boken handler om Norwegian Independent Company, også kalt Kompani Linge. Boken forteller om kompaniets innsats i frigjøringskampen, blant annet om sabotasjen mot tungtvannsanlegget på Rjukan og ulike kommandoraid mot de tyske okkupantene i hjemlandet. Med oversikt over de som falt.

  Jeg vil leve

  199,-
  Boken er en beretning om hva forfatteren opplevde i tysk krigsfangenskap da han ble arrestert og torturert av Gestapo. Som Nacht und Nebel-fange ble han utsatt for prøvelser som hver for seg kunne knekke den sterkeste - og overlevde.

  Andre verdenskrig

  261,- 298,-
  Boka gir en kortfattet oversikt over det viktigste i hendelsesforløpet under annen verdenskrig, både i Norge og i utlandet. Boka har også en del som presenterer ord, uttrykk og begreper fra okkupasjonstiden. Har litteraturliste.

  Historien om andre verdenskrig

  157,- 179,-

  Oslo under andre verdenskrig

  349,- 398,-

  Den andre verdenskrig

  349,- 398,-

  Utbruddet av andre verdenskrig

  129,-
  Boka handler om utbruddet av andre verdenskrig, og avslører en rekke myter om hvordan den startet. Den tar for seg den polske krigsmaktens ufortjent dårlige rykte og setter Polens historie inn i en større europeisk sammenheng. Forfatterne har benyttet seg av et stort antall øyenvitner, brev og dagbøker i sin framstilling, og boka inneholder også et rikt kartmateriale. Med litteraturliste og register.

  Krigslitteratur