Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Korboka til Prots

  232,-
  265,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Boka gir treffande og morosame skildringar frå kormiljø, og kjem med tips til korleis ein kan motivere og utvikle koret. Boka vektlegg kor viktig miljøet er for resultatet. For å lykkes må også dei menneskelege sidene vere med. Boka inneheld både musikalske øvingsoppgåver og temaoppgåver til diskusjon.
  ISBN/EAN: 9788292804018

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Ein nyttig og underhaldande vegvisar for korsongarar og dirigentar. Boka gir gode råd om korleis ein kan utvikle koret teknisk og musikalsk gjennom enkle øvingar og motiverande utfordringar. Også miljøet i koret er viktig for resultatet. Gjennom treffande skildringar frå kormiljø, og med tips om effektive og morosame øvingar, gir boka eit godt utgangspunkt for også å utvikle dei menneskelege sidene ved det å synge i kor.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Enter forl.
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788292804018
  Kategorier Kormusikk
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Ein nyttig og underhaldande vegvisar for korsongarar og dirigentar. Boka gir gode råd om korleis ein kan utvikle koret teknisk og musikalsk gjennom enkle øvingar og motiverande utfordringar. Også miljøet i koret er viktig for resultatet. Gjennom treffande skildringar frå kormiljø, og med tips om effektive og morosame øvingar, gir boka eit godt utgangspunkt for også å utvikle dei menneskelege sidene ved det å synge i kor.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Enter forl.
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788292804018
  Kategorier Kormusikk