Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Kongen må dø

  245,-
  279,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Bergen, 1826. Gjest Baardsen blir innhentet av politiet etter nok et fluktforsøk. Karl Johan har fått nok av rømningsforsøkene til Norges mest ettersøkte forbryter. Han oppfatter Gjest Baardsen som en trussel mot tronen, og sperrer ham inne på Akershus festning. Gjest fortviler, så lenge Karl Johan regjerer er en benådning utenkelig. Eneste mulighet er å ta livet av kongen.
  ISBN/EAN: 9788271284114

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Mestertyven Gjest Baardsen Sogndalsfjæren er fortvilet. Så lenge Carl Johan lever har han ingen mulighet til benådning. Det har kongen sverget på. Alle muligheter er forsøkt, unntatt den siste: Kongen må dø. Persongalleriet i denne miniatyrboken er imponerende. Foruten mestertyven selv opptrer bl.a. kong Carl Johan, Ole Høiland, politiadjutant Adolf Schønberg, baron Carl Maria Wedel Jarlsberg og sist, men ikke minst, Henrik Wergeland. Boken er nr. 2 i serien "Bodonis. miniatyrbøker", den første var "Mordet på Michelsen" av Gunnar Staalesen.
  Detaljer
  SERIE Bodonis miniatyrbøker
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Bodoni
  Språk Bokmål
  ISBN 9788271284114
  Kategorier Krim og mysterier
  Sted Norge
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Mestertyven Gjest Baardsen Sogndalsfjæren er fortvilet. Så lenge Carl Johan lever har han ingen mulighet til benådning. Det har kongen sverget på. Alle muligheter er forsøkt, unntatt den siste: Kongen må dø. Persongalleriet i denne miniatyrboken er imponerende. Foruten mestertyven selv opptrer bl.a. kong Carl Johan, Ole Høiland, politiadjutant Adolf Schønberg, baron Carl Maria Wedel Jarlsberg og sist, men ikke minst, Henrik Wergeland. Boken er nr. 2 i serien "Bodonis. miniatyrbøker", den første var "Mordet på Michelsen" av Gunnar Staalesen.
  Detaljer
  SERIE Bodonis miniatyrbøker
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Bodoni
  Språk Bokmål
  ISBN 9788271284114
  Kategorier Krim og mysterier
  Sted Norge