Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Kompani Linge

  199,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  I 1940 rekrutterte britene nordmenn til spesialoppdrag i det okkuperte Norge, og denne boken handler om Norwegian Independent Company, også kalt Kompani Linge. Boken forteller om kompaniets innsats i frigjøringskampen, blant annet om sabotasjen mot tungtvannsanlegget på Rjukan og ulike kommandoraid mot de tyske okkupantene i hjemlandet. Med oversikt over de som falt.
  ISBN/EAN: 9788205377578

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Medlemmer av Kompani Linge forteller om farlige sabotasjeoppdrag og commandoraid mot de tyske okkupantene i hjemlandet. En klassiker fra norsk krigslitteratur. Allerede sommeren 1940 knyttet den britiske organisasjonen SOE til seg nordmenn for å delta i spesialoppdrag i det okkuperte Norge. De rekrutterte var spesialtrent for slike oppdrag og organisert i "striking companies". Et av kompaniene fikk navnet Kompani Linge. I boken forteller Linge-medlemmer om livsfarlige oppdrag, opplæringen og forberedelser til dristige aksjoner og om livet og kameratskapet i kompaniet.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2007
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205377578
  Kategorier Andre verdenskrig
  Sted Norge
  Tidsperiode 1940 til 1949
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Medlemmer av Kompani Linge forteller om farlige sabotasjeoppdrag og commandoraid mot de tyske okkupantene i hjemlandet. En klassiker fra norsk krigslitteratur. Allerede sommeren 1940 knyttet den britiske organisasjonen SOE til seg nordmenn for å delta i spesialoppdrag i det okkuperte Norge. De rekrutterte var spesialtrent for slike oppdrag og organisert i "striking companies". Et av kompaniene fikk navnet Kompani Linge. I boken forteller Linge-medlemmer om livsfarlige oppdrag, opplæringen og forberedelser til dristige aksjoner og om livet og kameratskapet i kompaniet.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2007
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205377578
  Kategorier Andre verdenskrig
  Sted Norge
  Tidsperiode 1940 til 1949
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  Krigshelten

  199,-