Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Daniel Riegels

  Kom i gang med Mac

  129,-
  Lagerstatus: Midlertidig tomt på lager
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788293342038

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Har du akkurat kjøpt din første Mac? Eller har du bare aldri kommet riktig i gang med å utnytte alle de smarte funksjonene? Så er dette heftet noe for deg. I dette heftet lærer du alt fra hvordan du navigerer i grensesnittet, til hvordan du får glede av de mer avanserte programmene på Mac-maskinen din. Underveis vil du finne massevis av nyttige tips som kan gjøre livet litt lettere i det daglige dataarbeidet. Heftet er skrevet som en visuell guide. Det vil si at heftet er bygget opp som en kokebok, med én lett forståelig instruksjon på hver side. Det betyr at du også kan bruke heftet som et oppslagsverk. Heftet tar utgangspunkt i det nyeste operativsystemet til Mac OS X 10.9 Mavericks.
  Detaljer
  SERIE Kom i gang med
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Digimental
  Språk Bokmål
  ISBN 9788293342038
  Kategorier Mac OS
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Har du akkurat kjøpt din første Mac? Eller har du bare aldri kommet riktig i gang med å utnytte alle de smarte funksjonene? Så er dette heftet noe for deg. I dette heftet lærer du alt fra hvordan du navigerer i grensesnittet, til hvordan du får glede av de mer avanserte programmene på Mac-maskinen din. Underveis vil du finne massevis av nyttige tips som kan gjøre livet litt lettere i det daglige dataarbeidet. Heftet er skrevet som en visuell guide. Det vil si at heftet er bygget opp som en kokebok, med én lett forståelig instruksjon på hver side. Det betyr at du også kan bruke heftet som et oppslagsverk. Heftet tar utgangspunkt i det nyeste operativsystemet til Mac OS X 10.9 Mavericks.
  Detaljer
  SERIE Kom i gang med
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Digimental
  Språk Bokmål
  ISBN 9788293342038
  Kategorier Mac OS