Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Kokkens kalender

    262,-
    299,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    I tillegg til tradisjonelle oppskrifter på hovedretter og desserter, inneholder boken oppskrifter på vin, likører, drinker, dram, øl, terter, kaker og brød. Boka er inndelt i måneder, og hvert kapittel presenterer de beste råvarene som gjelder for årstiden. Har register.
    ISBN/EAN: 9788281030237

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Følg kokkens arbeid året rundt. Boka er delt inn per måned, og for hvert kapittel presenters retter med årstidens beste varer - alt fra hovedretter til drikke. Det er råvarene og årstidens aktiviteter som står i fokus. Fra supper og baking på vinteren til sommerens grilling. Her er oppskrifter på juleøl, vin, likør og drinker med og uten alkohol. Boka begynner i mars, årets første kulinariske måned. Boka presenteres primstavens mathøytider fra norrøn tid, og du får forslag til hva du kan servere.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2008
    Forlag Fortellerforl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788281030237
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Følg kokkens arbeid året rundt. Boka er delt inn per måned, og for hvert kapittel presenters retter med årstidens beste varer - alt fra hovedretter til drikke. Det er råvarene og årstidens aktiviteter som står i fokus. Fra supper og baking på vinteren til sommerens grilling. Her er oppskrifter på juleøl, vin, likør og drinker med og uten alkohol. Boka begynner i mars, årets første kulinariske måned. Boka presenteres primstavens mathøytider fra norrøn tid, og du får forslag til hva du kan servere.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2008
    Forlag Fortellerforl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788281030237
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter