(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Kokk- og servitørfag

    389,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Pocket
    Lærerveiledningen inneholder tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboken og tar for seg noe fordypningsstoff.
    ISBN/EAN: 9788245006483

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Denne lærerveiledningen inneholder nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag Vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboka, og den tar for seg litt fordypningsstoff. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Tanken er at lærerveiledningen skal være et utgangspunkt for en idébank, og at lærerne supplerer med egne ideer. Britt Elisabeth Olsen er utdannet kokk og næringsmiddeltekniker med bred arbeidserfaring fra en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland, i tillegg til erfaring fra arbeid ved forskningsinstituttet Norconserv. Hun arbeider som matfaglig konsulent ved Gastronomisk Institutt. Per-Øystein Sandvin er utdannet kokk med videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv Næringsmiddelteknisk fagskole.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2008
    Forlag Fagbokforl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788245006483
    Kategorier Læremidler
    Kategorier Lærerveiledninger og undervisningsmateriell
    Pedagogisk formål For videregående skole
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Denne lærerveiledningen inneholder nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver til bruk i undervisningen i kokk- og servitørfag Vg2. Den har også noen oppskrifter knyttet til lærestoffet i temaboka, og den tar for seg litt fordypningsstoff. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Tanken er at lærerveiledningen skal være et utgangspunkt for en idébank, og at lærerne supplerer med egne ideer. Britt Elisabeth Olsen er utdannet kokk og næringsmiddeltekniker med bred arbeidserfaring fra en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland, i tillegg til erfaring fra arbeid ved forskningsinstituttet Norconserv. Hun arbeider som matfaglig konsulent ved Gastronomisk Institutt. Per-Øystein Sandvin er utdannet kokk med videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring, og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv Næringsmiddelteknisk fagskole.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2008
    Forlag Fagbokforl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788245006483
    Kategorier Læremidler
    Kategorier Lærerveiledninger og undervisningsmateriell
    Pedagogisk formål For videregående skole