Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Knut Gribb

  169,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: CD
  En voldsom eksplosjon i Sibir i 1908 fører til en rekke dramatiske hendelser tre tiår senere. Hemmelige forbund og krigerske stormakter blir involvert i en affære hvor en gjenstand fra eksplosjonen, en meteorsten gitt til Fridtjof Nansen, spiller en sentral rolle. Jakten på sortkledde mordere som kveler sine ofre med silkesnor fører Knut Gribb ut på en av hans mest farefulle ferder, fra Oslos underverden, via Orientekspressen, til det hemmelige Venezia. I rollene: Kai Remlov, Lasse Lindtner, Trond Brænne og Mads Ousdal m.fl.
  ISBN/EAN: 9788281787407

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Et hørespill om Knut Gribb fra Radioteatret. En voldsom eksplosjon i Sibir i 1908 er starten på en rekke hendelser i Norge et par tiår senere. Dr Marlene Dybwad, en internasjonalt anerkjent geolog holder foredrag om funnene i Tunguska for en forsamling av leg og lærd i Calmeyergatens forsamlingshus. Dit kommer også den finske professor Nurminen og Knut Gribb. Førstnevnte blir kort tid senere funnet død på et heller tvilsomt serveringssted på Vaterland. Myrdet med en silkesnor. Dette er starten på en intens jakt for å finne gjerningsmannen eller gjerningsmennene. Medvirkende: Kai Remlow, Lasse Lindtner, Trond Brenne, Mads Ousdal, Line Verndal, Per Sunderland m.fl.
  Detaljer
  SERIE Knut Gribb
  Utgivelsesår 2010
  Forlag NRK
  Språk Bokmål
  ISBN 9788281787407
  Kategorier Krim og mysterier
  Sted Oslo
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Et hørespill om Knut Gribb fra Radioteatret. En voldsom eksplosjon i Sibir i 1908 er starten på en rekke hendelser i Norge et par tiår senere. Dr Marlene Dybwad, en internasjonalt anerkjent geolog holder foredrag om funnene i Tunguska for en forsamling av leg og lærd i Calmeyergatens forsamlingshus. Dit kommer også den finske professor Nurminen og Knut Gribb. Førstnevnte blir kort tid senere funnet død på et heller tvilsomt serveringssted på Vaterland. Myrdet med en silkesnor. Dette er starten på en intens jakt for å finne gjerningsmannen eller gjerningsmennene. Medvirkende: Kai Remlow, Lasse Lindtner, Trond Brenne, Mads Ousdal, Line Verndal, Per Sunderland m.fl.
  Detaljer
  SERIE Knut Gribb
  Utgivelsesår 2010
  Forlag NRK
  Språk Bokmål
  ISBN 9788281787407
  Kategorier Krim og mysterier
  Sted Oslo