Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Knausgård, Karl Ove

  Sorter etter

  A man in love

  149,-

  A time for everything

  149,-

  Alt som er i himmelen = All that is in heaven

  349,- 398,-
  Boka inneholder kunstfotografier i svarthvitt av skyer og dramatiske skyformasjoner. Med et innledende essay av Karl Ove Knausgård. Har parallell tekst på norsk og engelsk.

  Dancing in the dark

  149,-

  Edvard Munch

  399,-

  En tid for alt

  179,-
  Boka begynner med å fortelle englenes historie. I før-bibelsk tid levde englene på jorden sammen med menneskene. Romanen utfolder seg videre: i skyggen av kjente bibelske fortellinger reiser andre historier seg, som peker mot en annen mulig verden, en annen historieforståelse. Det blir derfor også en roman om forholdet mellom det menneskelige og det guddommelige. Fortellingen beveger seg frem til vår tid, og til Norge, der den kulminerer med en hjerterå og overraskende historie.

  En tid for alt

  149,-
  Boka begynner med å fortelle englenes historie. I før-bibelsk tid levde englene på jorden sammen med menneskene. Romanen utfolder seg videre: i skyggen av kjente bibelske fortellinger reiser andre historier seg, som peker mot en annen mulig verden, en annen historieforståelse. Det blir derfor også en roman om forholdet mellom det menneskelige og det guddommelige. Fortellingen beveger seg frem til vår tid, og til Norge, der den kulminerer med en hjerterå og overraskende historie. Denne utgaven er ei lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.

  Hjemme-borte

  322,- 368,-

  I kyklopenes land

  350,- 399,-

  Min kamp

  179,-

  Min kamp

  350,- 399,-
  Dette er sjette og siste bok om forfatterens liv. Den handler om realiseringen av verket, om utgivelsen av de tidligere bindene, om omstendighetene rundt, om litteraturen selv og dens forhold til virkeligheten.

  Min kamp

  179,-

  Min kamp

  179,-

  Min kamp

  179,-

  Min kamp

  179,-

  Min kamp

  179,-

  Min kamp

  323,- 369,-
  Den er en roman om kjærlighet og vennskap, foreldre og svigerforeldre, om livet med små barn i en svensk by, og om det å skrive. Dette er andre bok av seks om forfatterens liv.

  Min kamp

  323,- 369,-
  Etter tre år på gymnaset i Kristiansand reiser Karl Ove til Nord-Norge som lærervikar. Han møter en ny verden, og bærer med seg erfaringer han ikke selv forstår. Romanen skriver frem en ung manns ufordervete grandiositet og selvpåførte ydmykelser, oppriktigheten og umodenheten og hungeren etter eksistensiell og seksuell forløsning. Dette er fjerde bok av seks om forfatterens liv.

  Min kamp

  323,- 369,-
  Dette er tredje bok av seks om forfatterens liv.

  Min kamp

  323,- 369,-
  Karl Ove flytter til Bergen for å gå på Skrivekunstakademiet. Tida der blir en stor skuffelse; han vil så mye, vet så lite og får ingenting til. Til tross for dette fortsetter han å skrive og lese. Gradvis endrer både skrivingen og forholdet til omverdenen seg. Dette er en roman om nye, sterke vennskap og et alvorlig, omskakende kjærlighetsforhold, inntil det avgjørende øyeblikket da faren dør, Karl Ove debuterer som forfatter og alt bryter sammen. Dette er femte bok av seks om forfatterens liv.

  Min kamp

  323,- 369,-
  Romanen åpner med en beskrivelse av døden. Derfra forteller forfatteren om sin egen kamp for å mestre livet og seg selv og sine ambisjoner på skrivingens vegne, i møte med de menneskene han har rundt seg. Her utforskes det å vokse opp og være overgitt en verden som ser ut til å være komplett, avsluttet og lukket. Dette er første bok av seks om forfatterens liv.

  Min kamp 1

  149,-
  Romanen åpner med en beskrivelse av døden. Derfra forteller forfatteren om sin egen kamp for å mestre livet og seg selv og sine ambisjoner på skrivingens vegne, i møte med de menneskene han har rundt seg. Her utforskes det å vokse opp og være overgitt en verden som ser ut til å være komplett, avsluttet og lukket. Dette er første bok av seks om forfatterens liv. Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.

  Min kamp 1-3

  599,-
  Her fortelles det om Karl Ove Knausgårds kamp for å mestre livet, seg selv og sine ambisjoner om å skrive, i møte med de menneskene han har rundt seg. Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.

  Knausgård, Karl Ove