Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Klompelompe

  332,-
  379,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788272016370

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  KlompeLOMPE er tilbake med enda flere splitter nye oppskrifter! Strikk til hverdag og fest, året rundt! I denne nye boka fra KlompeLOMPE finner du en hel rekke fantastiske strikkeplagg for store og små anledninger gjennom et år. Strikk en dåpskjole til den aller minste, eller festdrakt til 17. mai for de litt større barna, med festkjole til jente og selebukse til gutt. Her er lette plagg for sommerfest og skolestart, og morsomme strikkeprosjekter som påskegensere til hele familien. Boka inneholder også et eget kapittel med julestrikk. Her er plagg for både små og store barn og til dame og herre. Oppskriftene er i tre vanskelighetsgrader.
  Detaljer
  SERIE Klompelompe
  Utgivelsesår 2017
  Forlag Stenersens forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788272016370
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  KlompeLOMPE er tilbake med enda flere splitter nye oppskrifter! Strikk til hverdag og fest, året rundt! I denne nye boka fra KlompeLOMPE finner du en hel rekke fantastiske strikkeplagg for store og små anledninger gjennom et år. Strikk en dåpskjole til den aller minste, eller festdrakt til 17. mai for de litt større barna, med festkjole til jente og selebukse til gutt. Her er lette plagg for sommerfest og skolestart, og morsomme strikkeprosjekter som påskegensere til hele familien. Boka inneholder også et eget kapittel med julestrikk. Her er plagg for både små og store barn og til dame og herre. Oppskriftene er i tre vanskelighetsgrader.
  Detaljer
  SERIE Klompelompe
  Utgivelsesår 2017
  Forlag Stenersens forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788272016370
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  Den store ballongen

  131,- 149,-

  Leggetid

  131,- 149,-

  Kjærlighet på pinner

  332,- 379,-

  Klompelompe strikkekalender

  297,- 339,-

  Great expectations

  129,-
  Romanen følger Pip fra oppveksten hos en håndfast søster og hennes godhjertede ektefelle, gjennom livet som ung gentleman som lever høyt på midlene til en ukjent velgjører og fram til den store personlige krisen som snur opp ned på alle store forventninger til et liv i velstand og lykke. Boken ble første gang utgitt i England i perioden 1860 til 1861.

  Norsk strikk

  261,- 298,-
  Boka inneholder klassiske og moderne strikkeoppskrifter, fra Setesdalskofta og Mariusgenseren til VM-genseren 2011.