(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Klippenvåg, Odd

  Sorter etter

  Ada

  332,- 379,-

  Ada

  169,-

  Bengt Sivesind

  263,- 300,-
  Boka forteller om kunstneren Bengt Sivesind fra debuten i 1977 og fram til 2007. Den presenterer ei rekke av kunstnerens verk.

  Bruckner, Camille, Prins Carlo

  199,-
  Bruckner: Romanen omhandler den østerrikske organisten og komponisten Anton Bruckner. På hans dødsleie i 1896 er en av de besøkende nonnen Ida Buhz, som tidligere har fridd til ham. I samtale med henne erindrer Bruckner sitt liv som nå går mot slutten. Camille: Komponisten og pianisten Camille Saint-Säens og hans tjener Gabriel Geslin, tilbringer vinteren i Algerie av helsemessige grunner. Under oppholdet tenker Geslin tilbake på sin oppvekst som vidunderbarn, på sin karriere som komponist og på sine samtidige som Gabriel Fauré, Lizt, Wagner og forfatteren Marcel Proust. Prins Carlo: Don Carlo Gesualdo, prins og komponist, blir født til adel og store eiendommer, og giftes bort til den noe eldre donna Maria i ung alder. Boka er et litterært portrett av en banebrytende kunstner og et sammensatt menneske.

  En enda større ensomhet

  332,- 379,-

  Et elskelig menneske

  332,- 379,-

  Et personlig anliggende

  332,- 379,-

  Ljublju

  332,- 379,-
  Journalisten Sander og sauebonden Gjermund har kjent hverandre fra de var barn. Da Sander blir lam etter ei bilulykke, hjelper Gjermund til med å bygge om huset, dyrker poteter, fisker og tar seg av sauene. Han er fysisk alt som Sander ikke er lenger, også i forhold til Sanders russiske kone Tatjana, viser det seg etter hvert. Sander tar opp igjen kampen mot oljeboring utenfor Lofoten, og de tre kommer fram til ei utradisjonell løsning.

  Nord og andre noveller

  332,- 379,-
  Boka inneholder ti noveller om det å komme til Norge gjennom et tidsrom på over 200 år. Hver novelle presenterer en skjebne, det være seg en historisk kjent eller ukjent person.

  Sikadene

  332,- 379,-
  Boka inneholder åtte noveller om nordmenns reiser i Syden fra 1849 til våre dager. Noen av personene er historisk kjente, andre fiktive og ukjente.

  Tingenes tilstand

  332,- 379,-
  Simon og Annar har hatt et godt samliv i mange år. Men så blir Simon rammet av slag og havner på sykehjem. Her minnes han et langt og rikt liv, men må også ta stilling en rekke tunge spørsmål som dukker opp nå når livet nærmer seg slutten.

  Klippenvåg, Odd