Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Kleiva, Rønnaug

  Sorter etter

  Animasjon

  200,-

  Armenia, Albania, Argentina

  323,- 369,-

  Eg greier meg

  250,-
  Ei sterk og klar tekst om ei jente som brått opplever det katastrofale at mora er borte. Ho gjennomlever sine eigne fantasiar og tankar kring dette. Forteljinga blir gripande nettopp fordi det heile er så nake og enkelt framstilt.

  Eg rømmer

  250,-
  Storesøster skal sitte barnevakt for Sara, men ho sit bare på rommet sitt saman med Marius. Sara blir lei og skriv ein lapp som det står "eg rømmer" på og legg han på stovebordet. Storesøster blir veldig redd da ho finn lappen, og snart leitar alle etter Sara, mens ho sit i skapet og ser på.

  Ein underleg vinter

  250,-
  I barnehagen ertar dei Gro. "Bolla", seier dei. Gro vil ikkje vere i barnehagen, men ho skjønar at ho må. Mor må tjene pengar, og kan ikkje ha henne med. Men ein dag byrjer mor plutseleg å pakke ned både det eine og det andre. Dei skal ut på tur. Gro kunne ønskje at dei alltid kunne ha det sånn. At mor ikkje trengde å gå på jobb, slik at ho sjølv ikkje måtte vere i barnehagen. Og medan dei er ute og kjøyrer, vert bilen teken av eit snøras! Illustrert.

  Einmannsbåten

  150,-
  Ein tolv år gamaml gut har eitt ønske framfor alle andre: å få seg ein seglbåt. Problemet er å skaffe pengar. Når foreldre seier at han kan kjøpe båt når han har pengane, trur dei at dei har kontrollen. Guten bestemmer seg for å vise at dei tek feil.

  Fangeteneste

  129,-
  Prosatekstane i denne boka er ein serie av bilete som stiller skarpt på kjensler av kjærleik, hat, tiltrekking, pasjon, avstand og forfall. Den kjølige overflata er eit stilsikkert uttrykk for den ubehagelege og svarte versjonen av forhold mellom menneske.

  Fuglane kor dei flyg

  150,-

  Greske gudar og gudinner

  200,-
  Boka gir ei innføring i dei klassiske greske skapingsmytane, gudane og gudinnene. Har litteraturliste. Illustrert.

  Ikkje for varmt, ikkje for kaldt

  299,-
  Samlinga inneheld mørke, men òg morosame noveller om menneske i ulike kjærleiksforhold og fasar av forhold.

  Ikkje gløym å klappe katten

  175,- 199,-
  Det er ikkje så lett å bli storesøster. Anna prøver å fortelje det til dei vaksne på ulike måtar, og dei synest ho er fæl. Men heldigvis er det somme som skjønar at Anna er ei OK jente som likar OK kattar og greier det ho vil.

  Kjærleik på pinne frå Ouagadougou

  215,-
  Katja har budd saman med pappa sidan foreldra skilde lag for nokre år sidan. Mamma arbeider med eit prosjekt i Afrika og har gitt Katja mobiltelefon, slik at dei lett kan kontakte kvarandre. Katja er glad i pappa og liker ikkje at han har nye damevenninner, for ho drøymer stadig om at mamma og pappa skal flytte saman att. Ho gjer det ikkje akkurat lett for den nye dama som blir med til sommarhuset. Vinnarbok i Nordisk barnebokkonkurranse.

  Kven sin dag er dette?

  106,-

  Kvinner med fingermanualar

  140,- 160,-
  Tre ressurssterke kvinner måler krefter med omverda og med kvarandre. Dei er i ein fjellvegg og målet er å komme til topps.

  La oss krysse Nilen

  250,-
  Ei kvinne er på ei reise etter eit kjærleiksbrot, det får henne til å minnast andre reiser. Endringsbileta glir saman til ei stor og fløymande reise gjennom tider og land.

  Liljene på stranda

  306,- 349,-

  Notat vedrørande kjærleik

  149,-
  Fangeteneste: Prosatekstane i denne boka er ein serie av bilete som stiller skarpt på kjensler av kjærleik, hat, tiltrekking, pasjon, avstand og forfall. Den kjølige overflata er eit stilsikkert uttrykk for den ubehagelege og svarte versjonen av forhold mellom menneske. Ingen reell fare: Ein mann møter ei kvinne. Dei har eit forhold, han er gift, men ho krev ikkje anna enn å få vere den andre kvinna. Men gradvis blir dobbeltlivet vanskeleg. La oss krysse Nilen: Ei kvinne er på ei reise etter eit kjærleiksbrot, det får henne til å minnast andre reiser. Endringsbileta glir saman til ei stor og fløymande reise gjennom tider og land. Ikkje for varmt, ikkje for kaldt: Samlinga inneheld mørke, men òg morosame noveller om menneske i ulike kjærleiksforhold og fasar av forhold.

  Samtidsdramatikk 2011

  262,- 299,-
  Boka inneholder de ti vinnerbidragene til Dramatikkfestivalen 2009 og Dramatikkfestivalen 2011.

  Vegen heim frå Sarajevo

  229,-
  Susi sit aleine på eit hotellrom i den framande byen Sarajevo. Mobilen er avslått. Ho vil ikkje snakke med nokon. Ho har nett byrja på andre året på vidaregåande skole i Noreg, men etter ei forferdeleg oppleving, tek Susi første fly vekk frå heimplassen. I Sarajevo prøvar ho å finne fotfeste etter det som skjedde. Dette er andre bok om Susi.

  Western Desert

  288,- 329,-

  Kleiva, Rønnaug