Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Kjeldstadli, Knut

  Sorter etter

  A history of immigration

  519,-
  This book offers a short and comprehensive history of immigration into the Norwegian area, from 900 to the year of 2000. The book is intended for students, newcomers and those interested in Norwegian past and present-day society. With index.

  Akademisk kapitalisme

  44,- 50,-
  Forfatteren viser hva reformene norske universitet og høgskoler har gjennomgått de siste tiårene innebærer, og hvilke drivkrefter som ligger bak. Universitetene styres i økende grad som kunnskapsbedrifter, og forfatteren tar til orde for et alternativ hvor universitet og høgskoler kan være et engasjert og forpliktet samfunnsuniversitet, fritt fra statlige og kommersielle føringer.

  Arbeid og klasse

  369,-

  Fortida er ikke hva den en gang var

  459,-
  Denne boka er en moderne, lett tilgjengelig, praktisk og vidtfavnende innføring i historiefaget. Den dekker forskningsmetode, faghistorie og didaktikk. Boka forklarer hva historie er, hvordan faget har vokst fram, hvilke spørsmål historikerne arbeider med i dag og hva som særkjenner deres faglige tilnærming. Vi lærer hvordan historisk forskning foregår, hva metode er og hvilke teknikker som står til rådighet. Dessuten spørres det: Hvorfor historie, hvordan brukes faget i samfunnet? Har sak- og personregister.

  Innvandringen til Norge

  350,- 399,-

  Mine fire besteforeldre

  262,- 299,-
  Forfatteren forteller her om livsløpet til sine fire besteforeldre: Lars Kjeldstadli, Beate (f. Lotsberg), Daniel Grini og Elisabeth (f. Mathiesen). Boka gir også et innblikk i framveksten av industriarbeiderklassen og den nye middelklassen i Norge på slutten av 1800- og begynnelsen av 1900-tallet.

  Sammensatte samfunn

  306,- 349,-
  Boken er ment som en bruksbok som risser opp normative og praktisk-politiske programmer for innvandring og inkludering. Forfatteren beskriver situasjonen og prøver å forstå utviklingen ut fra historiske og samfunnsfaglige innsikter. Har litteraturliste.

  Kjeldstadli, Knut