Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Kjartan Skjelde

  Kjartan Skjelde på 20 min

  350,-
  399,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788205512382

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Gode familiemiddager for travle hverdager! Kjartan Skjelde er opptatt av at vi gir barna våre et godt utgangspunkt i livet, og mener at mat er essensielt i denne sammenhengen. Han er også opptatt av at maten skal smake godt og se bra ut. Legger vi til at den skal være enkel å tilberede og at alle ingrediensene finnes i nærbutikken, ja, da er det bare tidsrammen som står igjen: Hverdagsmat må bli raskt ferdig! Derfor: Kjartan på 20 minutter. Gode middager til deg og familien din. Alle rettene smaker supert, og hele boken har høy grønnsakskoeffisient, godt med nyttige byggeklosser til kroppen og mye smak. Boken inneholder mer enn 90 oppskrifter. Kjartan lærer bort sine beste triks for å løfte en rett fra god til fantastisk! Kjartans motto er: Spis allsidig! Spis masse grønnsaker! Lag maten fra bunnen av! Om forfatteren Kjartan Skjelde er kokk og restauratør. Han driver TangoFish Cow i Stavanger og er kjent fra en rekke tv-serier hvor mat er fellesnevner. Dette er Kjartans fjerde bok. To av dem har han skrevet sammen med kostholdseksperten Berit Nordstrand. Kjartan er far til tre og er dreven på hektiske hverdager og sultne, utålmodige barn.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205512382
  Kategorier Rask og enkel matlaging
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Gode familiemiddager for travle hverdager! Kjartan Skjelde er opptatt av at vi gir barna våre et godt utgangspunkt i livet, og mener at mat er essensielt i denne sammenhengen. Han er også opptatt av at maten skal smake godt og se bra ut. Legger vi til at den skal være enkel å tilberede og at alle ingrediensene finnes i nærbutikken, ja, da er det bare tidsrammen som står igjen: Hverdagsmat må bli raskt ferdig! Derfor: Kjartan på 20 minutter. Gode middager til deg og familien din. Alle rettene smaker supert, og hele boken har høy grønnsakskoeffisient, godt med nyttige byggeklosser til kroppen og mye smak. Boken inneholder mer enn 90 oppskrifter. Kjartan lærer bort sine beste triks for å løfte en rett fra god til fantastisk! Kjartans motto er: Spis allsidig! Spis masse grønnsaker! Lag maten fra bunnen av! Om forfatteren Kjartan Skjelde er kokk og restauratør. Han driver TangoFish Cow i Stavanger og er kjent fra en rekke tv-serier hvor mat er fellesnevner. Dette er Kjartans fjerde bok. To av dem har han skrevet sammen med kostholdseksperten Berit Nordstrand. Kjartan er far til tre og er dreven på hektiske hverdager og sultne, utålmodige barn.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205512382
  Kategorier Rask og enkel matlaging