Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  King, Stephen

  Sorter etter

  11.22.63

  99,-

  Bag of bones

  149,-

  Cell

  149,-

  Christine

  149,-

  De sovende

  350,- 399,-

  Det mørke tårn I-II

  149,-
  Det mørke tårn I: Roland av Gilead forfølger "Mannen i svart" inn i en øde verden som på skremmende vis gjenspeiler vår egen verden. Det mørke tårn II: Roland av Gilead støter på tre dører som åpner opp til 80-tallets Amerika. Her slutter han seg til trassige Eddie Dean og modige, ustabile Odetta Holmes, og konfronteres med seriemorderen Jack Mort.

  Det mørke tårn IV

  149,-
  Roland og følgesvennene hans rømmer fra en verden og inn i en annen, og Roland forteller historien om noe han har oppdaget, nemlig kjærligheten. Dette er den fjerde boken i Det mørke tårn.

  Det mørke tårn V

  149,-
  Strålens vei fører Roland og følgesvennene hans til byen Calla. Folkene i Calla trenger hjelp. En ulveflokk terroriserer byens innbyggere ved å stjele småbarn. Dette er den femte boken i Det mørke tårn.

  Det mørke tårn VI

  149,-
  Susannah har forsvunnet. Demonen Mia har igjen inntatt kroppen hennes, og ført henne til New York i året 1999. Noe grufullt vokser i Susannahs mage, og snart må hun føde Mias "krabat" Revolvermennene leter desperat etter Susannah, men det er bare 11 år gamle Jack og dovenhunden Utt som klarer å følge etter henne til New York, i håp om å forhindre tragedien. Dette er den sjette boken i Det mørke tårn.

  Det mørke tårn VII

  149,-
  Den lange reisen mot Det mørke tårn er inne i den avgjørende fasen. Roland og hans ka-tet reiser gjennom en frossen ødemark og møter hindringer ingen har kunnet forutse. Den karmosinrøde kongen venter på dem i Tårnet og Mordred kan slå til mot Roland når som helst.

  Doctor sleep

  129,-

  Elevation

  199,-

  Elevation

  199,-

  End of watch

  99,-

  It

  129,-

  It

  149,-

  Joyland

  179,-

  Liseys historie

  350,- 399,-
  Lisey Landons ektemann, Scott, døde for to år siden, etter et ekteskap på 25 år. Scott var en prisvinnende forfatter og en svært kompleks mann. Lindsey visste at ektemannen dro til et mørkt sted han kalte Bo'yamånen for å møte sine egne demoner. Nå må Lindsey gå igjennom Scotts etterlatte papirer, og det er hennes tur til å møte demonene.

  Mr Mercedes

  129,-

  Pet sematary

  149,-

  Pet sematary

  129,-

  Sleeping beauties

  149,-

  King, Stephen