Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Karlsen, Jan Erik

  Sorter etter

  Forbi bunnlinjen

  439,-

  Ledelse av helse, miljø og sikkerhet

  509,-
  Denne boken tar for seg de spesielle forholdene som gjelder innen helse, miljø og sikkerhet (HMS). Forfatteren skildrer et bilde av de ulike utfordringer og muligheter HMS- bevisste produksjonsmåter betyr for norske bedrifter. Ved å tenke globalt i en lokal situasjon sammen med bruken av proaktive og reaktive HMS-tiltak vil man underbygge prinsippene for ryddig og dyktig organisering og en god ledelse. Målgruppen for boken er de som studerer HMS. Utgaven er oppdatert innenfor temaene teknologi og økologi. Den tar også opp tanker rundt samfunnets sårbarhet. Med litteraturliste og stikkordsregister.

  Metoder for HMS-regulering

  499,-
  Boka knytter metodeutvikling og -anvendelse for HMS-regulering til ideen om et bærekraftig produksjonsliv. Den presenterer og analyserer de nyeste metodetilskuddene på HMS-feltet.

  Strategisk fremsynsledelse

  409,-

  Systematisk HMS-arbeid

  469,-
  Denne boken gir en innføring i HMS-ledelse, og presenterer blant annet ulike perspektiver på forskjellige HMS-utfordringer, diskuterer modeller og verktøy for å kartlegge HMS-situasjonen på arbeidsplassen og viser hvordan man kan iverksette effektive HMS-tiltak. Med litteraturliste.

  Visjoner for det gode arbeidsliv

  499,-

  Karlsen, Jan Erik