(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Kaldhol, Marit

  Sorter etter

  Darwins sporvar

  332,- 379,-

  Farvel, Rune

  201,- 229,-

  På vegen står ei jente med kniv

  200,-
  Kariane snakker med leikene sine. Dei er vennene hennar. Ein dag kjem ei anna jente, ei levande jente med grøne auge. Ei bok om å vere redd, å forsvare seg, og å våge å nærme seg andre menneske.

  Sju-ni-tretten

  199,-
  Dette er den andre boken om den lille klassen med syv elever. Nå skal det komme en ny elev i klassen, og alle tenker veldig mye på det. De gleder seg og gruer seg og er nysgjerrige hvem den nye eleven vil velge som venn. Boken er en frittstående oppfølger til "Under påskemånen".

  Søkeord: ayotzintli

  227,- 259,-
  Mikke er hjemme alene mens moren og stefaren er på ferie i Chile. De andre i klassen er i gang med russefeiringen, men han vil ikke være med. Han har slått opp med Siri, og svarer ikke når hun sender meldinger. Han sitter ved pc-en om nettene og skriver dagbok og leser om skilpadder.

  Stilk med to

  200,-
  I denne samlinga fins dikt om "eg" og "du", om å kome nær og om å gøyme seg.

  Under påskemånen

  229,-
  Denne boka handlar om sju barn, om forteljingane deira og om månen. Sju forfattarar avtalte å skrive om kvar sitt barn og kva desse barna opplevde i påskeferien. Ein åttande forfattar dikta opp ein lærar. Etter ferien møtest dei så for første gong.

  Zweet

  149,-

  Kaldhol, Marit