(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Louise Penny

  Kald som døden

  169,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Pocket
  Dette er den andre boka om førstebetjent Armand Gamache ved Sûreté de Québec.
  ISBN/EAN: 9788282700689

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Det er vinter i Three Pines, og snøtunge trær omkranser den frosne innsjøen. På isen ligger en stivnet kropp.CC de Poitiers døde midt i en folkemengde, under en curlingkamp ? men det finnes verken vitner eller ledetråder, og i landsbyen surrer ryktene.Da førstebetjent Armand Gamache ved Sûreté de Québec begynner å etterforske saken, oppdager han at CC ikke var et godt menneske. Hun trampet på folk, ble uvenner med de fleste og hadde en skjult agenda da hun ankom Three Pines. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor CC var dårlig likt, men hvem hatet henne tilstrekkelig til å ville se henne død?Drapsetterforskningen leder Gamache til hendelser langt tilbake i tid, og i sin søken etter sannheten blir han dratt inn i livet i Three Pines. I den tilsynelatende idylliske lille byen med kunstnere, forfattere, antikkhandlere og eksentriske gamle damer ligger det mørke og tragiske hemmeligheter skjult.
  Detaljer
  SERIE Armand Gamache
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Silke
  Språk Bokmål
  ISBN 9788282700689
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Kategorier Crime mystery- police procedural
  Kategorier Crime mystery- cosy mystery
  Sted Canada
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Det er vinter i Three Pines, og snøtunge trær omkranser den frosne innsjøen. På isen ligger en stivnet kropp.CC de Poitiers døde midt i en folkemengde, under en curlingkamp ? men det finnes verken vitner eller ledetråder, og i landsbyen surrer ryktene.Da førstebetjent Armand Gamache ved Sûreté de Québec begynner å etterforske saken, oppdager han at CC ikke var et godt menneske. Hun trampet på folk, ble uvenner med de fleste og hadde en skjult agenda da hun ankom Three Pines. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor CC var dårlig likt, men hvem hatet henne tilstrekkelig til å ville se henne død?Drapsetterforskningen leder Gamache til hendelser langt tilbake i tid, og i sin søken etter sannheten blir han dratt inn i livet i Three Pines. I den tilsynelatende idylliske lille byen med kunstnere, forfattere, antikkhandlere og eksentriske gamle damer ligger det mørke og tragiske hemmeligheter skjult.
  Detaljer
  SERIE Armand Gamache
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Silke
  Språk Bokmål
  ISBN 9788282700689
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Kategorier Crime mystery- police procedural
  Kategorier Crime mystery- cosy mystery
  Sted Canada