Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Kaker og desserter for sensitive mager

    306,-
    349,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788241913525

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Har du sensitiv mage, cøliaki eller IBS? Er du laktoseintolerant? Da er dette kake- og dessertboken for deg! Her får du fantastisk gode oppskrifter på kjente og kjære kaker som «Verdens beste», «Hvit dame», sjokoladekake, blåbærpai - og alle er tilpasset lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett for deg med sensitiv mage. Ikke minst får du en revolusjonerende oppskrift på luftig og fin glutenfri søt gjærbakst! Kakene og dessertene i denne boken smaker himmelsk for alle, også for den som ikke har allergier å ta hensyn til. Prøv dem til bursdag, vennekveld eller til hverdags. De aller fleste ingrediensene finner du i dagligvarehandelen. Om forfatteren: Gründeren Cecilie Hauge Ågotnes har stor interesse for matlaging, og blogger på lavfodmap.no. Hun er mye brukt som foredragsholder og har gitt ut to bøker tidligere: LavFODMAP. God mat for sensitive mager og LavFODMAP på reise.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Vigmostad Bjørke
    Språk Bokmål
    ISBN 9788241913525
    Kategorier Baking, brød og kaker
    Kategorier Cookery dishes courses- Desserts
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Har du sensitiv mage, cøliaki eller IBS? Er du laktoseintolerant? Da er dette kake- og dessertboken for deg! Her får du fantastisk gode oppskrifter på kjente og kjære kaker som «Verdens beste», «Hvit dame», sjokoladekake, blåbærpai - og alle er tilpasset lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett for deg med sensitiv mage. Ikke minst får du en revolusjonerende oppskrift på luftig og fin glutenfri søt gjærbakst! Kakene og dessertene i denne boken smaker himmelsk for alle, også for den som ikke har allergier å ta hensyn til. Prøv dem til bursdag, vennekveld eller til hverdags. De aller fleste ingrediensene finner du i dagligvarehandelen. Om forfatteren: Gründeren Cecilie Hauge Ågotnes har stor interesse for matlaging, og blogger på lavfodmap.no. Hun er mye brukt som foredragsholder og har gitt ut to bøker tidligere: LavFODMAP. God mat for sensitive mager og LavFODMAP på reise.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Vigmostad Bjørke
    Språk Bokmål
    ISBN 9788241913525
    Kategorier Baking, brød og kaker
    Kategorier Cookery dishes courses- Desserts
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Godt for magen

    350,- 399,-

    Magevennlig mat

    306,- 349,-

    LavFODMAP

    332,- 379,-