Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Junker, Merete

  Sorter etter

  Jenta med ballongen

  179,-
  Alarmsentralen mottar en melding fra en kvinne som er ute og går kveldstur med hunden i utkanten av Skien. Hun har falt og trenger hjelp. Når ambulansen kommer til stedet finner de henne kvalt med hundehalsbåndet. Journalist Mette Minde er barndomsvenninne av den dreptes søster og begynner å grave i saken på egen hånd. Hun åpner dører ingen vil hun skal åpne. Dette er første bok om Mette Minde.

  Påskekrim 2019

  148,- 169,-

  Pumasommer

  179,-
  Flere mennesker i Porsgrunnsområdet lever lykkelig uvitende om at de svever i livsfare. Morderen som kaller seg Felis sitter i ei blokkleilighet og følger med advokat Torkel Vaa når han er på kontoret. Journalisten Mette Minde har lenge vært svak for Vaa, og jo tettere forhold de får, jo mer oppmerksom blir Felis på henne. Dette er den tredje boka om Mette Minde.

  Tvillingen

  179,-
  NRK-journalisten Mette Minde får et nært møte med ungdomsmiljøet i Grenlandsområdet da en gjeng bryter seg inn i huset mens tenåringen Ylva sitter barnevakt. Snart rystes medialinja på den videregående skolen av flere voldsomme hendelser: et drap, et selvmord og ei jente som forsvinner. Dette er den andre boka om Mette Minde.

  Vannmannen

  332,- 379,-

  Vannmannen

  199,-

  Vannmannen

  169,-

  Venuspassasjen

  179,-

  Junker, Merete