Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Jordan, Robert

  Sorter etter

  Crossroads of twilight

  149,-
  Hovedpersonene føres ubønnhørlig videre mot den siste striden mellom Den mørkeste og hans motstandere. Matt flykter fra Ebou Dar sammen med De ni måners datter, kvinnen han er skjebnebestemt til å gifte seg med, forfulgt av både Skyggen og seanchanernes hær. I mellomtiden forsøker Perrin Aybara å redde sin kone Faile fra Shaidoene, men hans eneste håp kan være en allianse med fienden. Egwene, som nå er Amyrlin for Aes Sedai-utbryterne, beleirer Det hvite tårnet, men kampen må vinnes fort, for Aes Sedaiene må stå samlet for å forsvare verden. Rand al'Thor, den gjenfødte dragen, har klart å fjerne Den mørkestes smitte fra den mannlige halvdelen av Kilden. Denne boken markerer et vendepunkt, en tid for kritiske beslutninger, idet Aes Sedai-opprørerne vurderer en allianse med Asha'manene, mennene som kan lede Kraften, og Rand overveier en våpenhvile med seanchanerne.

  Knife of dreams

  149,-

  Knife of dreams

  129,-

  Lord of chaos

  129,-

  Memory of light

  149,-

  New spring

  129,-

  The dragon reborn

  149,-
  Sentralt i historien står Den gjenfødte dragen, en ung mann ved navn Rand Al'Thor. Han er i besittelse av mektige krefter som han må bruke i kampen mot Den mørkeste. Han må seire, ellers vil verden gå til grunne. Med ordforklaringer.

  The eye of the world

  129,-

  The eye of the world

  149,-
  Sentralt i historien står Den Gjenfødte Dragen, en ung mann ved navn Rand Al'Thor. Han er i besittelse av mektige krefter, som han må bruke i kampen mot Den Mørkeste. Og han må seire, ellers vil verden gå til grunne.

  The fires of heaven

  149,-
  De utvalgte er fri og planlegger dagen når Den mørkeste vil gå på jorden igjen. De tenker på å fange Rand al'Thor. Elaida vet at den siste kampen nærmer seg og at Rand al'Thor må møte Den mørkeste, ellers blir det verdens undergang. Med kart og ordforklaringer.

  The gathering storm

  149,-
  In this novel, the series begins its dramatic conclusion. Rand al'Thor, the Dragon Reborn, struggles to unite a fractured network of kingdoms and alliances in preparation for the last battle. As he attempts to halt the Seanchan encroachment northward - wishing he could form at least a temporary truce with the invaders - his allies watch in terror the shadow that seems to be growing within the heart of the Dragon Reborn himself.

  The great hunt

  149,-
  Sentralt i historien står Den Gjenfødte Dragen, en ung mann ved navn Rand Al'Thor. Han er i besittelse av mektige krefter, som han må bruke i kampen mot Den Mørkeste. Og han må seire, ellers vil verden gå til grunne.

  The great hunt

  129,-

  The path of daggers

  149,-
  Seanchans invasjonsstyrker besitter nå Ebou Dar. Nynaeve, Elayne og Avindha er på vei mot Caemlyn og Elaynes rettmessige trone, men på sin vei oppdager de en fiende langt verre enn seanchanerne. Egwene fortsetter å befeste sitt grep som den "sanne" Amyrlin, og erklærer krig mot Elaida. I Illian sverger Rand høytidelig at han skal drive seanchanerne tilbake slik han en gang gjorde. Men tegn på galskap som dukker opp blant Asha'manene fører ham til en skjebnesvanger, kanskje dødelig avgjørelse.

  Winter's heart

  149,-
  Rand er på rømmen sammen med Min, men målet hans er et mysterium for Cadsuane. Mazrim Taim er avslørt som løgner, men hans formål er fortsatt ukjent. Peri leter desperat etter Faile som er fanget av Sevannas klan. I Tar Valon er planleggerne i Elaida's White Tower svært rystet når Egwene og opprørerne plutselig dukker opp utenfor murene. I Ebou Dar blir den Seanchanske prinsessen, kjent som Daughter of the nine moons, introdusert for Mat som har vært på rekonvalesens i Tarasin Palace. Vil ekteskapet som har blitt spådd bli virkelighet?

  Jordan, Robert