Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Johnsen, Kjetil

  Sorter etter

  De som lever videre

  131,- 149,-
  Tre jenter møtes på kirkegården ett år etter. Det som skjedde har satt dype spor, og vennskapet har smuldret bort. Det finnes en grav ingen av dem vil besøke. Dette er den siste boka i serien.

  Det farlige kysset

  149,-
  En av de fire hovedpersonene: Vilde, Nora, Trine eller Benedicte skal dø. Nå har en av venninnene bare 2 uker igjen.

  Det som kommer til å skje

  131,- 149,-
  Frykten for å være annerledes sliter i Trine. Hun skyver følelsene for Vilde til side og satser alt på å bli sammen med en gutt i stedet. Samtidig prøver Nora og Nick å utvikle et forhold uten at noen andre får vite om det. Og nedtellingen fortsetter, til dagen da enten Nora, Benedicte, Trine eller Vilde skal dø.

  En morders ansikt

  131,- 149,-
  Nick og storesøstra Katie krangler. Nora blir dopet ned og da hun våkner aner hun ikke hvordan hun har havnet i noe som ser ut som et tilfluktsrom. Til slutt blir Nora funnet sammen med morderen, akkurat i det han er i ferd med å ta livet av henne.

  Et hull i sjelen

  131,- 149,-
  Nick, den nye gutten i klassen, blir arrestert og politiet mistenker han for å stå bak et mord. Men så blir en annen jente drept.

  Et siste offer

  131,- 149,-
  Nick, den nye gutten i klassen arresteres og politiet mistenker ham for et mord. Nick bekymrer seg for søsteren Katie og midt oppi det hele finner morderen et nytt offer.

  Morderen som gråt

  131,- 149,-
  Nick prøver å avverge den farlige mannen i å overfalle søsteren, men overgriperen nekter å høre. Søsteren sloss for livet, men har snart ikke flere krefter igjen. Dette er dagen da alt forandres.

  Pakket i plast

  131,- 149,-
  Vilde og Nick deler en forferdelig hemmelighet, og de føler at de begynner å miste kontrollen over livene sine. Nå er plutselig dagen der, da en av de fire venninnene Nora, Benedicte, Trine eller Vilde skal dø.

  Til jord skal du bli

  149,-
  En av de tre gjenlevende venninnene er sikker på at hun vet hvem morderen er. Hun vet også at hun kommer til å stoppe ham.

  Tilbake fra de døde

  131,- 149,-
  Politiet nærmer seg morderen steg for steg. Da arrestasjonen kommer, blir den et sjokk for alle.

  Johnsen, Kjetil