Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Johnsen, Erik

  Sorter etter

  Endringsledelse i det offentlige

  439,-
  Denne boken gir på en grundig og lettfattelig måte innsyn i de utfordringer man står overfor som leder i offentlig sektor. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Endringsledelse i et strategisk perspektiv

  439,-
  Boka fokuserer på koblinga mellom strategiske utfordringer, strategier og endringsstrategier som gjør det mulig å håndtere endringskrefter og utvikle virksomhetens endringskraft. Boka henvender seg i første rekke til studenter, men kan også være aktuell for andre.

  Foretakets ledelse og økonomi

  519,-
  I denne boka utvikler forfatterne en helhetlig modell for foretaksatferd. De integrerer sentrale teorier fra fagområder som ledelse, økonomi og organisasjonsteori. Hovedvekten er lagt på å finne de viktigste faktorene som påvirker foretakets atferd. For fagfolk og studenter innen det økonomiskadministrative fagområdet.

  Ledelse av ledelseprosessen

  349,-
  Forfatteren kaller sin bok for en liten katekisme om ledelse. I dens 10 bud føres leseren gjennom de sentrale emner i ledelsesteori og ledelsespraksis: lederatferd, ledelsesprosessen og ledelsessystemet. Boken kom ut første gang på dansk i 1989, og er noe bearbeidet til norsk. Har stikkordregister.

  Managing the managerial process

  599,-
  This book has been 25 years in the making. It is based on intensive practical research that has been carried out in the Scandinavian countries. The purpose of the research has been to achieve a better understanding of managerial behaviour and processes.

  Økonomistyring i det offentlige

  469,-
  Boken har som mål å påvirke holdningene til økonomistyring og vise at økonomistyring innbefatter mer enn budsjetter og regnskaper. Samtidig skal boken gi leseren en grunnleggende innsikt også i disse fagområdene. Boken henvender seg til alle som har, eller tar sikte på, en lederposisjon i offentlig sektor og ønsker å gjøre noe med styringsparametrene i egen organisasjon. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Strategisk ABCD

  199,-
  Dette heftet gjennomgår prosessen for strategifokusert endringsledelse trinn for trinn, og får presentert de konkrete verktøy som kan brukes underveis. For ytterlig å konkretisere og illustrere praktiske implikasjoner; inneholder heftet et appendiks som viser hvordan resepten er blitt anvendt i Statens vegvesen. Formålet med dette heftet er at det skal kunne brukes til å analysere konkrete virksomheter, og derigjennom få et bedre bilde av deres strategiske situasjon.

  Johnsen, Erik