Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Thomas Mauritzen

  John prest og det hele menneske

  250,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Boken handler om presten John Mauritzens liv og virke. Den tar blant annet for seg familie og oppvekst, studietiden og karrieren som ungdomsleder, sjømannsprest og sykehusprest. Med litteraturliste.
  ISBN/EAN: 9788230008829

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  John Mauritzen (1927-1990) er blitt kalt både pioner og karismatisk leder. Han var menighetsprest i Den norske kirke bare en kort periode. Men hans virksomhet spente vidt. Hans pionerinnsats i den norske hospice-bevegelsen mens han var syke-husprest, står sentralt i boken. Han ble "en forgrunnsfigur i kampen for å få til palliative enheter i Norge," sier Harald Breivik og Marie Aakre. Han var den som lanserte forslaget om en enhet for lindrende behandling ved Regionsykehuset i Trondheim, den første i sitt slag her i landet, og arbeidet utrettelig for å realisere det. «Når en skal vurdere John Mauritzens innsats, er det vanskelig å forstå hvor omfattende den var. Det finnes flere personer med en betydelig innsats på området som også har fått sin rettmessige anerkjennelse. Men i perioden fra midt på 1970-tallet og ti år framover er det en 'bauta' som hever seg over de andre.» Professor dr.philos.dr.med. Kjell Erik Strømskag i avhandlingen Og nå skal jeg dø. Hospicebevegelsen og palliasjonens historie i Norge. Pax 2012.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Kolofon
  Språk Bokmål
  ISBN 9788230008829
  Kategorier Biography- religious spiritual
  Kategorier Kristendommen
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  John Mauritzen (1927-1990) er blitt kalt både pioner og karismatisk leder. Han var menighetsprest i Den norske kirke bare en kort periode. Men hans virksomhet spente vidt. Hans pionerinnsats i den norske hospice-bevegelsen mens han var syke-husprest, står sentralt i boken. Han ble "en forgrunnsfigur i kampen for å få til palliative enheter i Norge," sier Harald Breivik og Marie Aakre. Han var den som lanserte forslaget om en enhet for lindrende behandling ved Regionsykehuset i Trondheim, den første i sitt slag her i landet, og arbeidet utrettelig for å realisere det. «Når en skal vurdere John Mauritzens innsats, er det vanskelig å forstå hvor omfattende den var. Det finnes flere personer med en betydelig innsats på området som også har fått sin rettmessige anerkjennelse. Men i perioden fra midt på 1970-tallet og ti år framover er det en 'bauta' som hever seg over de andre.» Professor dr.philos.dr.med. Kjell Erik Strømskag i avhandlingen Og nå skal jeg dø. Hospicebevegelsen og palliasjonens historie i Norge. Pax 2012.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Kolofon
  Språk Bokmål
  ISBN 9788230008829
  Kategorier Biography- religious spiritual
  Kategorier Kristendommen