Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Johansson, Jens M.

  Sorter etter

  Bryllup og begravelser

  332,- 379,-

  Bryllup og begravelser

  149,-

  Den forsvunne diamanten

  323,- 369,-
  Mindreårige afrikanske gutter blir lokket til Europa med løfte om en fotballkarriere. Der blir de kjøpt og solgt for spill i europeiske fotballklubber, selv om Fifa-reglene forbyr internasjonale overganger for spillere under 18 år. Med utgangspunkt i den såkalte Mikel-saken tar forfatterne for seg menneskehandel innen fotballen. Har litteraturliste og register.

  Drømmen om England

  306,- 349,-
  Forfatterne reiser til England. I en stresskoffert har de gamle fotballkort. De ønsker å finne ut av hva som skjedde med barndommens fotballhelter.

  En liten historie om lengsel

  99,-
  Boken forteller historien om Karen Abrahamsen i tre avgjørende øyeblikk. Vi møter henne først i 1968, på vei hjem fra USA til Sandefjord og med et barn i magen. I 2006 er hun på høyden av sin karriere som litteraturprofessor, samtidig som datteren svikter Karens forventninger. Boken handler om opprør, frigjøring og generasjonsforhold.

  Et godt liv

  332,- 379,-

  Et godt liv

  169,-

  Lavterskeltilbud

  332,- 379,-

  Trøst

  99,-
  Edvin Strand slutter å elske sin kone en torsdag ettermiddag i januar, og etter det har ingenting vært ved det samme. Fire dager senere møter Edvin en mann på toget som han følger etter, uten å forstå hvorfor. Han noterer hvor mannen bor og hvordan han ser ut, og deretter drar han hjem. Noen dager senere oppdager han at han ved en feil er satt opp som privatetterforsker i Gule Sider. Telefonen begynner å ringe, og han blir tilbudt de merkeligste oppdrag. Edvin føler at han begynner å miste grepet om sin egen tilværelse, og han er overbevist om at årsaken lar seg spore til den torsdagen han sluttet å elske sin kone.

  Johansson, Jens M.