Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Johansen, Pål Arne

  Sorter etter

  Best

  131,- 149,-

  Best i byen

  192,- 219,-
  Tom er 13 år og venstreback men vil helst spille spiss. Da spisspilleren Robin halter av banen ser Tom mulighet for å rykke opp. Han scorer i siste del av kampen og da forandrer alt seg. Han blir tatt ut til kretslagssamlingen og han gjør nye oppdagelser om både seg selv og de rundt ham. Dette er første bok om Tom Sunne-Mathisen.

  Best i landet

  192,- 219,-
  En stygg skade setter en stopper for Toms planer. Plutselig er han utenfor både klubblag og kretslag, og drømmen om å komme inn på guttelandslaget er lenger unna enn noen gang. Og det gjør selvsagt ikke saken noe bedre at forholdet til Sofie også hangler. Dette er andre bok om Tom Sunne-Mathisen.

  Best?

  192,- 219,-
  Fotballspilleren Tom Sunne-Mathisen debuterer på landslaget, og etter det viser klubber i både innland og utland interesse. I tillegg til den strålende fotballkarrieren er forholdet til Sofie bedre enn aldri før. Men midt oppi all suksessen oppdager Tom at det stilles krav til ham, og ikke alle valg er like enkle å ta. Dette er siste bok i trilogien om Tom Sunne-Mathisen.

  Fotballskader og idrettsmedisin

  253,- 289,-
  Boken gir en innføring i skadeforebygging, skadebehandling og skadeoppfølging i fotball. Den tar for seg skader og sykdommer en kan komme ut for i fotballsammenheng, og hva du bør eller kan gjøre når det skjer.

  Johansen, Pål Arne