Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Johansen, Anders

  Sorter etter

  Etter oss

  218,- 249,-
  Denne boken handler om vår oppfatning av døden. Den starter med at en mann forteller at han har kort tid igjen å leve, og ønsker å få skrevet ned noe han kan etterlate til familie og venner.

  Komme til orde

  469,-

  Særoppgave, livssyn

  149,-
  En liten gutt skal skrive særoppgave om noen i familien, og tar for seg mormorens brødre. To av dem ble drept under tortur i tysk fangenskap, en unnslapp. Rundt arbeidet med oppgaven utspiller det seg samtaler, som ikke alltid er lett å forstå. Det er heller ikke reaksjonene, når oppgaven blir lest. Etter hvert blir dette også en oppgave for faren til gutten. For ham dreier det seg om å forstå hvorfor selv de mest heroiske handlinger ikke er noe å snakke om. Her er historier som kaster lys over minnets og samtalens verdi, men også over verdien av glemsel og taushet.

  Skriv!

  218,- 249,-
  Denne boken handler om det å skrive sakprosa. Forfatteren gir leseren hjelp til å bli bevisst hva det er å skrive, og til å utvikle seg som skribent. Teksten er tidligere utgitt som en del av boken 'Samtalens tynne tråd' fra 2003.

  Skriv!

  297,- 339,-

  Talerens troverdighet

  399,-
  Boken er en essayistisk fagbok om politisk retorikk. Forfatteren forteller om en side ved den politiske kommunikasjon som ikke har fått mye oppmerksomhet i nyere retorikkstudier. Ved å gå historisk til verks, får han fram bilder av politisk form og stil som stiller den moderne fjernsynspolitiker i relieff. Med noter og register.

  Virksomme ord

  599,-
  Boken inneholder politiske taler fra 1814 til 2005. Til hver tale hører en introduksjonsartikkel som klargjør hva som sto på spill og hvordan det hele artet seg. I tillegg kommer om lag hundre korte tekstutdrag med øyenvitneskildringer eller med aktørenes egne minner og refleksjoner. Boken inneholder også artikler om mikrofon og stemmebruk, om radio og fjernsyn med mer. Med register.

  Johansen, Anders