Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Johansen, Øystein Kock

  Sorter etter

  Å bo II

  525,- 599,-

  Bronse og makt

  480,- 548,-
  Boken beskriver og illustrerer en forunderlig periode av vår forhistorie, der samfunnsordningen var basert på rikdom og makt. Utferdstrang og eventyrlyst, handelskontrakter og sosiale forbindelser førte til at vårt område for første gang ble en del av det kontinentale kulturområdet. Det skjedde for omkring 3500 år siden. Med litteraturliste og register.

  Energi

  437,- 499,-
  Boken handler om energiens betydning for sivilisasjonens fremvekst, fra de eldste tider frem til nåtiden og med et blikk mot fremtiden og nye muligheter for energiutnyttelse. Bokens første del tar for seg hva energi er, både på mikro og makroplanet. I del to dreier det seg om utnyttelsen av energiressurser og -kilder gjennom historien, og om hvordan oppdagelsen av eller mangelen på nye energtilganger henholdsvis fremmer eller bremser et samfunns utvikling. Har litteraturliste.

  Fra Roma til Rema

  437,- 499,-

  Han dynastiet

  113,- 129,-
  Boka gir ei innføring i Han-dynastiets epoke. Han-perioden varte fra ca. 100 f.Kr. til 100 e.Kr. og la grunnlaget for Kinas seinere 2000 år lange historie med keiserdynastier. Har litteraturliste.

  Verdien av tillit

  437,- 499,-

  Johansen, Øystein Kock