Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Johannessen, Jon-Arild

  Sorter etter

  Bedriftsutvikling og innovasjon

  389,-
  For at det offentlige skal kunne styre den økonomiske politikken, slik at innovasjoner skjer kontinuerlig, er man også avhengig av å vite hvilke faktorer som fremmer, og hvilke som hemmer innovasjonskapasiteten i virksomheter. Med litteraturliste og stikkordregister. Etter hvert kapittel er det utarbeidet to forskjellige oppgavetyper: case-brev og fremtidsscenarier.

  Den nye organisasjonspsykologien

  419,-

  Det armenske folkemordet

  306,- 349,-

  Innovative organisasjoner

  489,-

  Omdømme

  639,-
  Denne boken handler om virksomheter og enkeltpersoners omdømme. Det fokuseres på omdømmestyring, kommunikasjonsstrategi og de ansattes personlige omdømme. Forfatterne viser hvordan man kan utvikle sitt personlige omdømme, hvordan man kan opprettholde det og hvordan man reparerer det dersom det skades. Boken er skrevet for ledere på alle nivåer, studenter og ellers alle som har interesse for ledelse. Har referanser.

  Positivt lederskap

  559,-
  Boken gir en innføring i positivt lederskap. Med basis i moderne ledelsesteori, positiv psykologi og systemtenkning viser boken hvordan ledelse av moderne organisasjoner kan møte kravene om stadig sterkere individualisering, om raske tilbakemeldinger og forventninger om økt kreativitet og innovasjon i privat og offentlig sektor. Målgruppen er ledere i privat og offentlig sektor. Boken gir også studenter på bachelor- og masternivå innsikt i moderne krav til ledelse. Har litteraturliste og register.

  Skoleledelse

  569,-
  Boka handler om hvordan man kan utvikle god skoleledelse og viser hvordan læreren kan forstå elevenes selvbilde og fremme deres personlige mestringsevne. Forfatterne beskriver ulike strategier for hvordan man kan fremme den enkelte lærers og skoleleders kreativitet. Boka er ei håndbok for skoleledere. Med stikkordregister.

  Vitenskapsstrategi og vitenskapfilosofi

  377,-
  Boken behandler spørsmålet om hvorfor vi vet det vi vet. Den beskriver også hva et vitenskapelig perspektiv er, og hvilken systematikk og metodikk som gjør dette perspektivet vitenskapelig. 480 gruppeoppgaver følger med. Boken er skrevet for bachelor, mastergrads- og doktorgradsstudenter innenfor samfunnsvitenskapelige disipliner, som vil ha en forståelse av bakgrunnen for det problem og de problemstillinger de arbeider med. Har stikkordregister og litteraturliste.

  Johannessen, Jon-Arild