Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Jensen, Carsten

  Sorter etter

  Den første sten

  350,- 399,-

  Den første sten

  199,-

  Den første sten

  179,-

  Fremtidsmuseum

  192,- 219,-
  Essaysamling om velferdsstaten på en indirekte, noen ganger ironisk måte. Det første essayet stammer fra "Forsømmelsernes bog" som utkom i Danmark i 1993. De seks andre artiklene fra tre skandinaviske land er skrevet på høsten og vinteren 94-95 på bestilling fra dagsaviser rundt om i Norden.

  Jeg har hørt et stjerneskudd

  129,-
  Etter å ha tilbakelagt Asia på sin reise jorden rundt, beveger Carsten Jensen seg videre mot øst. Han reiser over Stillehaves tropiske øyriker til Sør-Amerika, hvor veloppdragne fascister og nedbrutte gruvearbeidere, forsvunne indianerkulturer og politiske bombesprengninger inngår i det samme store drama. Boken handler om menneskers lengsel etter Paradis og deres paradoksale skapervilje, om den uungåelige konfrontasjonen med døden, og nødvendigheten av å tro på liv på Mars.

  Jeg har sett verden begynne

  129,-
  Forfatteren reiser fra Danmark en råkald januardag gjennom land som har vært skueplass for krig, folkemord og katastrofer. Men det er ikke bare ondskapen han er på sporet av, det er også godheten. Han møter kosakker i det sydlige Russland, Kinas studentopprørere, ofrene for folkemordet i Kambodsja, Vietnams handlekraftige kvinner og unge millionærer i Hong Kong. Med kart.

  Kjellermennesker

  218,- 249,-

  Krigen som aldri tar slutt

  306,- 349,-

  Mot stjernene

  262,- 299,-

  Siste reise

  149,-
  Handlingen utspiller seg i 1893, og den berømte danske maleren Carl Rasmussen er på vei til Grønland ombord på en brigg. Han ønsker å finne tilbake til den inspirasjonen som i sin tid gjorde ham berømt: beskrivelsen av eskimoenes liv i isødet. Det skal vise seg at reisen får en selvransakende karakter, og Rasmussen føler seg splittet mellom et trygt familieliv og sin store kjærlighet, Henrietta.

  Sjelen sitter i øyet

  147,- 168,-
  Boka er et utvalg fra to av forfatterens tekstsamlinger: Sjælen sidder i øjet (1985) og På en mørkeræd klode (1986).

  Ut

  332,- 379,-
  Boka inneholder forfatterens reisereportasjer fra perioden 1978-2010. Han reiser gjennom tre kontinenter og møter bl.a. verftsarbeidere i Polen, fotballpøbler i Napoli, mujahediner i Afghanistan, han er i Russland etter kommunismens fall, i Norge under EU-avstemningen og han reiser tilbake til Afghanistan etter 11. september 2001.

  Vi, de druknede

  169,-
  Handlingen utspiller seg i fiskersamfunnet Marstal, på øya Ærø i Danmark, gjennom fire generasjoner, fra den tyskdanske krig i 1848, og fram til mai,1945. Romanen beretter om sjømennene fra Marstal, både levende og druknede, og om sjømannskoner som sitter hjemme og venter på sine ektemenn, ofte forgjeves. Den handler om sjømennenes lengsel og utferdstrang, og om reisene deres, fra Tasmania i sør, til Russland i nord.

  Jensen, Carsten