Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Jeg er vakker og stygg som juling

  261,-
  298,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788282810128

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  I denne selvhjelpsboken beskriver terapeut Nils Henrik H ougen hvordan Kaia i løpet av en sommer ved sjøen kommer ut av en nervøs spiseforstyrrelse. Hun blir frisk og hun møter kjærligheten. Forfatteren beskriver på en treffende måte hvordan det er å ha en spiseforstyrrelse, og viser med mange og gode eksempler også hvordan man kommer ut av den. Boken inneholder mange av de øvelsene Hougen bruker i sitt arbeid, og som leseren selv kan trene på. Karita Bekkemellem har på Stortingets talerstol fortalt at hun som ung selv slet med en nervøs spiseforstyrrelse. Hun anbefaler boken. Nils Henrik Hougen er opprinnelig utdannet i fysikk og tok i 1989 også en utdannelse i Nevro-Lingvistisk Programmering (NLP), og har siden da arbeidet med å hjelpe mennesker med psykiske problemer, i første rekke dem med anoreksi, bulimi, tvangssping og andre former for nervøse spiseforstyrrelser. Han fokuserer på menneskets iboende ressurser og mål i livet fremfor å analysere fortid og problemer. Det er årsaken til at han kan vise til overraskende gode resultater.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Nova
  Språk Bokmål
  ISBN 9788282810128
  Kategorier Selvhjelp og personlig utvikling
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  I denne selvhjelpsboken beskriver terapeut Nils Henrik H ougen hvordan Kaia i løpet av en sommer ved sjøen kommer ut av en nervøs spiseforstyrrelse. Hun blir frisk og hun møter kjærligheten. Forfatteren beskriver på en treffende måte hvordan det er å ha en spiseforstyrrelse, og viser med mange og gode eksempler også hvordan man kommer ut av den. Boken inneholder mange av de øvelsene Hougen bruker i sitt arbeid, og som leseren selv kan trene på. Karita Bekkemellem har på Stortingets talerstol fortalt at hun som ung selv slet med en nervøs spiseforstyrrelse. Hun anbefaler boken. Nils Henrik Hougen er opprinnelig utdannet i fysikk og tok i 1989 også en utdannelse i Nevro-Lingvistisk Programmering (NLP), og har siden da arbeidet med å hjelpe mennesker med psykiske problemer, i første rekke dem med anoreksi, bulimi, tvangssping og andre former for nervøse spiseforstyrrelser. Han fokuserer på menneskets iboende ressurser og mål i livet fremfor å analysere fortid og problemer. Det er årsaken til at han kan vise til overraskende gode resultater.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Nova
  Språk Bokmål
  ISBN 9788282810128
  Kategorier Selvhjelp og personlig utvikling