(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Jarle, Ivar

  Sorter etter

  Oppdrags- og prosjektledelse

  282,-
  Boka beskriver ulike metoder for å sikre en effektiv prosjektgjennomføring i tekniske entreprenørbedrifter, og skiller mellom interne utviklingsprosjekter og tekniske leveranseprosjekter. Med kontrollspørsmål, øvingsoppgaver og fasit.

  Oppdrags- og prosjektledelse

  282,-
  Boken presenterer metoder som kan være til hjelp for å få gode prosjektopplevelser. Den gir en konsentrert innføring i sentrale begreper og metoder for planlegging og oppfølging av prosjekter. Med kontrollspørsmål, øvingsoppgaver og fasit.

  Oppdrags- og prosjektledelse

  282,-
  Boka presenterer metoder som skal hjelpe tekniske entreprenørbedrifter til å oppnå god lønnsomhet i sine leveranseprosjekter. De mest sentrale lønnsomhetsbegrepene blir gjennomgått, i tillegg til nye og ukjente teknikker som gir økt lønnsomhet både hos byggherren og entreprenøren samtidig. Boka har et gjennomgående case-prosjekt, samt eksempler og oppgaver. Har stikkordsregister.

  Prosjektstyring

  442,-
  Boken omhandler tradisjonell prosjektstyring med planlegging og oppfølging, men kommer også inn på temaer som prosjektøkonomi, organisering, bruk av pc-verktøy og kontraktsarbeid. Boken inneholder både kontrollspørsmål og praktiske øvingsoppgaver med løsningsforslag. Har register.

  Jarle, Ivar