Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Jakobsen, Rita

  Sorter etter

  Å fullføre et liv

  369,-

  Ikke alle vil spille bingo

  369,-
  Boka tar for seg de utfordringene som demensomsorgen står overfor i forbindelse med den forventede økningen av antall eldre i befolkningen. Ny kunnskap blir stadig utviklet, og forfatteren beskriver betingelser for å lykkes med å iverksette denne i praksis. Boka er beregnet på bachelornivå i helse- og sosialfag, bl.a. for studenter i sykepleie og ergoterapi. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Klar for fremtiden?

  459,-
  Forfatteren tar utgangspunkt i de krav samfunnet stiller til utøvere av sykepleie, og ser både på kvalitetsbegrepet og ledelsesbegrepet. Hun drøfter forholdet mellom samfunnets krav og faktorer som kvalitet og pleiekultur. Slike forhold påvirker utøvelsen av ledelse og hvordan ledelse forstås. Endringer er en del av dagens arbeidsliv og forfatteren går inn i begrepet "forvandlende lederskap" og drøfter hvordan denne tenkningen kan bidra til god ledelse. Med litteraturliste og stikkordregister.

  Pårørende til personer med demens

  369,-
  Boka henvender seg til studenter ved helsefagutdanninger og helsepersonell som arbeider med personer med demens og deres pårørende. De pårørendes egne historier står sentralt i boka, og det legges vekt på samhandling og dialog mellom pårørende og helsepersonell. Har litteraturliste og register.

  Jakobsen, Rita