Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Jørgensen, Morten

  Sorter etter

  Bank

  169,-
  En mann søker om utsettelse på både renter og avdrag på et boliglån. Han får avslag; mannen er nemlig nylig løslatt fra fengsel. Men mannen er ingen vanlig bankkunde. Boken handler om vanlige menneskers møte med den økte volden i samfunnet og deres maktesløshet, forvirring og angst når den plutselig rammer dem og deres nærmeste.

  Den tredje antikrist

  169,-
  Romanen tar utgangspunkt i Nostradamus spådommer om tre antikristskikkelser. De to første var Napoleon og Hitler, nå er den tredje antikrists tid kommet, og han vil bringe apokalypsen. Adam Sabir har knekket koden til hvem den tredje antikrist er, og nå ligger verdens skjebne i Sabirs hender. Dette er den tredje boka i Antikristtrilogien.

  Kongen av København

  169,-
  Kongen av København er oppfølgeren til Sennepslegionen. Det har nå gått elleve år siden bandet Sennepslegionen ble oppløst. King, bandets frontfigur, reiser til København for å skrive låter til sitt soloalbum, for han har planer om å overgå berømmelsen til Sennepslegionen.

  Sennepslegionen

  169,-
  Denne boken forteller om King, Brian II, Alex og Animals vei fra bandets start på Tåsen skole til gjennombrudd, turnéer, platesuksesser, berømmelse, penger, dop og damer. Vi får høre om Sennepslegionens suksess og tragiske slutt. Med ordforklaringer. Romanen fortsettes i Kongen av København.

  Jørgensen, Morten