(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Jæger, Jørgen

  Jørgen Jæger

   

   

  Født: 29.07.1946
  Fra: Bergen, Norge, norsk
  Forfattertype: krim/ skjønnlitteratur

   

  Hvem er Jørgen Jæger

  Jørgen er en norsk krimforfatter, født og bosatt i Bergen. Han har utgitt flere bøker om etterforskeren Ole Vik som har sitt virke i den fiktive byen Fjellberghavn. Bøkene er utgitt på Juritzen forlag.

  Bøker og utgivelser av Jørgen Jæger:

  Han debuterte med den første boka, Skyggejakten i 2003 og siden har bøkene kommet på løpende bånd med hele 9 utgivelser om Ole Vik. Han har blitt nominert til Bokhandlerprisen 3 ganger og er en svært folkelig forfatter, og en publikumsfavoritt. Han reiser land og strand rundt på hyppige signeringsferder i forbindelse med lansering av sine bøker.

  Fun Fact:

  Da Jørgen Jæger skrev fortielsen, der handlingen var lagt i Drammen, måtte han benytte seg flittig av GoogleMaps for å få handlingen så korrekt som mulig. Han ville neppe bli «arrestert» av Drammensere for å for eksempel la hovedpersonen kjøre feil vei i enveiskjørte gater.

   

  Bøker av Jørgen Jæger:

  Sorter etter

  Blodskrift

  139,-
  Fjellberghavns populære tannlege blir skutt ned og drept på vei til jobb. Noen timer senere blir lensmannsgården overtent, og en mann omkommer. Ole Vik finner snart ut at en mystisk brevskriver har sendt trusselbrev til både tannlegen og flere andre. Idet han tror han endelig har fått oversikt over situasjonen, tikker det inn en bombetrussel. En kasse dynamitt er plassert et sted i sentrum av Fjellberghavn, klar til å sprenges. Tidsfristen er klokken 15. Dette er fjerde bok om lensmann Ole Vik og staben hans.

  Dødelig dose

  131,- 149,-

  Dødssymfoni

  139,-
  Per Hoff, eieren av det lokale gatekjøkkenet i Fjellberghavn, kommer seint hjem etter endt arbeidsdag og finner husdyrene sine drept på en brutal måte. På samme tid kommer Roar Jørgensen og kona Britt, tilbake til hytta si og finner denne ramponert. Natten er enda ikke over da orkesterdirigenten får ubudne gjester. Dette er tredje bok om lensmann Ole Vik og staben hans.

  Fortielsen

  349,-

  Fortielsen

  169,-

  Guden

  350,- 399,-

  Guden

  169,-

  Judasskuddet

  350,- 399,-

  Kameleonene

  139,-
  Ole Vik ser fram til å dra på ferie med kjæresten, men så blir de vitner til et bankran og Hilde blir tatt som gissel. Flere ran finner sted og to mennesker dør. Ole har fullt opp og samtidig merker han at han blir motarbeidet i sin egen etat. Dette er andre bok om lensmann Ole Vik og staben i Fjellberghavn.

  Karma

  149,-
  En mann forsøker å ta livet av seg på Korsneset i Bergen, men en turgåer griper inn. Da politiet ankommer, er mannen død og turgåeren sporløst forsvunnet. It-medarbeider Sebastian Maddox blir funnet død i en bakgård. Det avdekkes uregelmessigheter i etterforskningen, og lensmann Ole Vik blir bedt om å gjennomgå saken på nytt. Etter hvert trer konturene av en kynisk bakmann frem - en mann som hensynsløst dreper enhver som står i veien for ham. Mannen kaller seg Karma, og Ole Vik har bare noen få timer til å finne ut hvem han er. Dette er den femte frittstående boken om lensmann Ole Vik.

  Monster

  149,-

  Påskekrim 2018

  148,- 169,-

  Påskekrim 2019

  148,- 169,-

  Ridderkorset

  149,-

  Skyggejakten

  139,-
  Mange er misunnelige på den formuen som skraphandler Ingolf Holgersen har bygd opp gjennom et langt liv. De vet imidlertid ikke at han har diagnosen schizofren-paranoid, og at han i perioder tror at han blir forfulgt av alt og alle. Når Holgersen ringer sønnen Cato og forteller at en person har skutt etter ham, tror Cato at faren er syk igjen. Da det skjer en grusom katastrofe, går lensmann Ole Vik grundig til verks. Han finner ingen spor etter den mystiske angriperen, men så dukker det et uvanlig spor opp. Dette er den første romanen om Ole Vik.

  Stemmen

  149,-
  Dette er den sjette boka om Ole Vik og staben hans ved Fjellberg lensmannskontor.

  Jæger, Jørgen